14.09.2023  |  Branchenyt

Mød Element Logic på E-handelskonferencen 2023

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi glæder os til at deltage i E-handelskonferencen, der afholdes den 12. oktober i Øksnehallen i København. Her vil vi blandt andet præsentere en kundecase i samarbejde med thansen.

Element Logic er naturligvis med, når Dansk Erhverv den 12. oktober afholder Danmarks største konference inden for detail- og e-handel i form af E-handelskonferencen 2023.

Som verdens første og største AutoStore-partner ser vi frem til at bidrage til en udbytterig dag om aktuelle trends og tendenser inden for e-handel, og vi stiller naturligvis med et talstærkt hold.

Vi ser særligt frem til at præsentere en af vores mange stærke kundecases, nemlig thansens rejse med AutoStore fra Element Logic. Som de første i Danmark vil Bent Jensen og thansen nemlig nu til at bygge decentrale AutoStore-robotlagre ude i flere af thansens fysiske butikker for at sikre kortest mulig afstand mellem forbruger og lager. Samtidig er thansen på vej med et kommende centrallager på mere end 60.000 m2. 

Alt dette – og thansens fantastiske rejse siden 1991 – vil ejer og grundlægger Bent Jensen fortælle meget mere om på E-handelskonferencen 2023.

Bredt konferenceprogram
Derudover kan man blandt andet se frem til 40 sessioner fordelt på seks faglige scener. Blandt årets temaer finder emner såsom B2B e-handel og e-eksport med særlig vægt på Omnichannel/Unified Commerce/Kanalstrategi/Data. Bæredygtighed og kunstig intelligens vil med garanti ligeledes blive to helt centrale emner.

Du kan læse mere om E-handelskonferencen 2023 her.

Mere fra Element Logic A/S

Element Logic A/S

http://www.elementlogic.net/

Siden 1985 har Element Logic® optimeret varelagres ydeevne. Vi er verdens første og største AutoStore®-partner. I 2022 opkøbte Element Logic SDI, hvilket gør os til en af de største systemintegratorer i verden. Vi har stor erfaring med at designe og installere skræddersyede løsninger, som strømliner vores kunders arbejdsgang. V…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere