11.09.2018  |  Lager & distribution

GLS har opkøbt canadisk pakkeserviceudbyder

I går købte General Logistics Systems, GLS, den canadiske pakkeserviceudbyder Dicom Canada. Prisen lyder på 1,75 mia. kr.

Pakke- og logistikvirksomheden GLS har tirsdag opkøbt transport- og logistikvirksomheden Dicom Canada. Firmaet tilbyder hovedsageligt B2B-pakkeservices og opererer over hele Canada, som er verdens tiendestørste økonomi. Med købet får GLS en allerede etableret markedsposition, da Dicom Canada er godt positioneret til at udnytte de væksttendenser der er i markedet.

Læs også: GLS Danmark blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Dicom Canda tilbyder landevejsbaseret pakke-, fragt- og logistiktjenester og driver et netværk på 28 depoter. Virksomheden samarbejder desuden med partnere over hele Canada og har de seneste år haft en god vækst på både omsætning og overskud.

Lignende forretningsstrategi
GLS overtager virksomheden til en samlet pris på 360 millioner canadiske dollar, (omtrent 1,75 mia. kr.). Rico Back, Chief Executive Officer Royal Mail Group, forklarer:

"Denne akkvisition er helt i tråd med GLS’ strategi om at udvide sine vækstområder udenfor Europa via målrettede og fokuserede akkvisitioner. Med en stærk repræsentation i det østlige Canada og et primært fokus på B2B-segmentet ligner Dicom Canadas forretningsmodel meget GLS’, hvor man tilbyder førsteklasses levering af høj kvalitet, baseret på pålidelighed og en udtalt kundetilfredshed."

Læs også: Black Friday har skabt pakkeboom hos GLS

Rick Barnes fortsætter som direktør for Dicom Canada og virksomheden vil fremover bliver konsolideret i GLS hvad angår rapportering.

- SN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere