20.08.2020  |  Branchenyt

Gebrüder Weiss vælger BluJays logistikudbyder-platform for fremover at levere en forbedret kundeoplevelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

En af Europas største privatejede logistikudbydere vil implementere BluJays logistikudbyder-platform som næste-generations løsning til at optimere og automatisere deres vejforsendelser

En af Europas største privatejede logistikudbydere vil implementere BluJays logistikudbyder-platform som næste-generations løsning til at optimere og automatisere deres vejforsendelser

Bad Homburg, Tyskland - 20. August, 2020 - BluJay Solutions, en førende leverandør af global supply chain software og -tjenester, annoncerede i dag, at Gebrüder Weiss GmbH har valgt BluJays logistikudbyder (LSP) platform, en effektiv teknologiløsning til supply chain-styring som virksomheden vil implementere i sine landtransport-lagre.


Gebrüder Weiss er en af Europas største privatejede logistikudbydere med 7.300 ansatte, 150 verdensomspændende kontorer og 13,7 millioner sendinger transporteret i 2019. Virksomheden søgte en løsning til at understøtte fortsat digitalisering af deres logistik med en fleksibel, fremtidssikker transportstyrings-platform, der kan hjælpe med at levere en forbedret kundeoplevelse og tilpasse sig et konstant skiftende marked og kundebehov.


”Vi valgte BluJay på grund af løsningens påviste effektivitet samt fleksibiliteten i det fulde tilbud,” siger Wolfram Senger-Weiss, administrerende direktør for Gebrüder Weiss GmbH. ”Løsningen er funktionelt omfattende og konfigurerbar i forhold til at imødekomme vores behov. Deres evne til at levere både on-premise og i skyen er også attraktiv for os i forhold til fremtiden. BluJays globale tilstedeværelse er et plus, inklusive en stærk kontinental europæisk tilstedeværelse, som hjælper os med at maksimere vores ressourcer. BluJay passer til vores langsigtede vision og målsætning om digitalisering og de er engagerede i partnerskabet når det gælder at hjælpe os med at få værdi nu og på lang sigt.”


Gebrüder Weiss ser frem til at forbedre synligheden, kortlægge og kontrollere ordrer, optimere håndteringsprocessen, priser i realtid af interne og eksterne omkostninger samt give større tilgængelighed af data. Virksomheden forventer, at det langsigtede partnerskab understøtter fremtidig vækst og markedstendenser med en platform, der er positioneret til at imødegå Gebrüder Weiss’ supply chain-udfordringer fremover.


”BluJay er begejstret over at samarbejde med Gebrüder Weiss og at tilbyde den fleksibilitet, de har behov for når det gælder yderligere digitalisering og en forbedret fremtidssikret kundeoplevelse,” siger Andrew Kirkwood, administrerende direktør for BluJay Solutions. ”Gebrüder Weiss er klar til fremtiden og er klar til at levere kundesucces, da de vil drage fordel af en robust løsning, der beviseligt hver dag er klar til at håndtere volumen, geografisk skala og kompleksitet hos førende virksomheder. Dette er et ægte langsigtet partnerskab, hvor Gebrüder Weiss ikke kun kan udnytte vores softwareløsning, men også vores erfarne og professionelle arbejdsstyrke, der leder implementeringen, yder support og skaber langsigtet værdi.”

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere