14.02.2017  |  Lager & distribution

Fragtfly ønsker glædelig valentinsdag

Emirates SkyCargo har i anledningen af valentinsdag valgt at gøre noget ekstra ud af udsmykningen på et af selskabets fragtfly.

I dag fejrer par verden over deres kærlighed i anledningen af valentinsdag og det kalder på både chokolade og røde roser. Sidstnævnte er endda at finde hos flyselskabet Emirates’ fragtselskab, Emirates SkyCargo, der har valgt at fejre den romantiske mærkedag med en noget original udsmykning.

Selskabet har nemlig påsat et kæmpemærkat forestillende en rød rose på et af sine Boeing 777-F fragtfly, for at fremhæve den stærke forbindelse til blomsterindustrien flyselskabet har.

Læs også: FedEx klar til AI og selvkørende biler

Emirates SkyCargo fragter massevis af friske blomster, og en af ”rose”-flyets første ture går da også til Kenya for at fragte blomster til Amsterdam.

Se fragtflyet blive udsmykket i videoen herunder.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere