03.03.2023  |  Branchenyt

FOG & VENØ A/S vælger Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Apport Systems hjælper FOG & VENØ A/S med at fortsætte deres vilde vækst

Vi er utroligt glade og stolte over at FOG & VENØ A/S har valgt Apport Systems som deres fremtidige WMS-udbyder.

FOG & VENØ A/S er en innovativ familieejet virksomhed med stor passion for bæredygtighed og kvalitet i topklasse. Siden de blev stiftet i 2019, har de domineret markedet med deres stilfulde lamelbaserede akustik- og loftpaneler i moderne og tidløst skandinavisk design. De er en virksomhed i rivende vækst, som kun stræber efter at blive endnu bedre, og vi glæder os over at kunne være en del af denne rejse.

Udover Apport WMS, så har FOG & VENØ A/S tilvalgt vores MES-system, som integrerer produktionen med lageret, så de kan fortsætte den vilde vækst.

”Vi ser rigtig meget frem til samarbejdet med FOG & VENØ A/S, og glæder os til at skulle være deres fremtidige logistiksparringspartner” fortæller Asger Sandberg Petersen, CSO i Apport Systems & CEO i Apport Systems Norge.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere