Efteruddannelse

Overvejer du at læse HD?

Hør hvad de studerende fortæller om uddannelsen

Indhold fra partner

Branchenyt

Efteruddannelse klæder mig på til en mere kvalificeret dialog

Diplomuddannelsen giver teoretisk ballast, der sikrer mig en mere kvalificeret dialog med de aktører, jeg samarbejder med i hverdagen. Det fortæller NPI Coordinator Kim Heine Østergaard Høst fra Foss.

Branchenyt

Ny efteruddannelse i Operations og Supply Chain Management på DTU

Artikel fra Effektivitet nr. 2, 2018.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Stigende kompleksitet og usikkerhed kræver efteruddannelse i SCM

Supply chain-ledere på alle niveauer møder en kraftigt voksende kompleksitet og usikkerhed i deres hverdag. En akademisk efteruddannelse som for eksempel HD på Syddansk Universitet kan være et godt middel til at få det nødvendige overblik.

Branchenyt

Ny SCM-efteruddannelse satser på forretningsforståelse

Erhvervsakademi Aarhus lancerer en ny diplomuddannelse. Den skal ruste kandidaterne til at anvende transport og supply chain til at styrke forretningen i kandidaternes egne virksomheder.

Branchenyt

Informationsmøde om MBA

Du inviteres hermed til informationsmøde den 29. august, hvor du får indblik i Niels Brock Executives MBA-uddannelse, som vi udbyder i samarbejde med Middlesex University, London.

Indhold fra partner

Branchenyt

SCM-medarbejdere og ledere skal lære hele livet

Livslang læring er blevet et mantra for det moderne arbejdsmarked, fordi forandringerne sker så hastigt, så bredt og så dybt. Det gælder også for supply chain og operations, og derfor har DTU lanceret en ny diplomuddannelse målrettet SCM.

Branchenyt

Ny uddannelse skal effektivisere dansk produktion

DTU tilbyder til efteråret 2018 en ny efteruddannelse i Operations og Supply Chain Management. Uddannelsen kvalificerer medarbejdere og ledere i mellemstore og større danske virksomheder til at kunne lede og udvikle strømlinede produktionssystemer og forsyningskæder

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Efteruddannelse hjælper med at vælte siloer

HD i SCM er en karrierekanon, som styrker praksis. Den åbner for eksempel øjnene for, at der mange steder er for meget fokus på teamets eller afdelingens resultater til skade for virksomheden og hele værdikædens resultater. Sådan lyder det fra HD-kandidat Mikkel Østergaard Kruse, Blue Water.

Lager & distribution

Danske Fragtmænd vil styrke medarbejderne med uddannelse

Med et ønske om at have ”Danmarks stærkeste medarbejdere” lancerede transportvirksomheden i sidste uge et nyt tilbyd om efteruddannelse i faglige basiskompetencer til de ansatte.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere