21.09.2022  |  Lager & distribution

E-bog: 5 genveje til nemmere onboarding med appen Warehouse Management

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne e-bog får du fem anbefalinger til, hvordan du ved hjælp af appen Warehouse Management til Dynamics 365 Supply Chain Management kan understøtte nyansatte lagerarbejdere.

I langt de fleste virksomheder med en vis størrelse lager er introduktion af nye medarbejdere en tilbagevendende og essentiel opgave. 

Med Warehouse Management til Dynamics 365 Supply Chain Management kan I systemmæssigt understøtte arbejdet og være med til at give nyansatte lagerarbejdere en hurtig, effektiv og tryg opstart, som ikke kræver konstant mentoring. 

En opsætning, der tager udgangspunkt i den nyopstartede medarbejders kompetence- og erfaringsniveau, kan føre til: 

  • Mindre eller ingen brug for mentoring 

  • Succesoplevelser fra starten 

  • Mindre time-to-productivity 

  • Øget fastholdelse i stillingen 

  • Medarbejderen føler sig mindre ”i vejen” 

  • Større tryghed i arbejdet 

>> Download e-bogen 5 genveje til nemmere onboarding med Warehouse Management her <<

Hvem henvender e-bogen sig til? 

Den er særligt interessant for dig, der er lager- eller logistikchef i en mellemstor- eller stor grossistvirksomhed. Den er også relevant for dig, der har med onboarding af nye lagermedarbejdere at gøre, og som er interesseret i at effektivisere processen. 

Du kan få fingrene i e-bogen på vores hjemmeside.  

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Dynamics-partner og specialiseret i Microsofts ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. 

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere