06.03.2019  |  Branchenyt

Dustin opkøber danske Inventio.IT

IT-forhandleren Dustin udvider i Danmark og køber Inventio.IT, der arbejder med hosting, infrastruktur og ERP-løsninger, og med at gøre virksomheder digitale. Målet er at styrke Dustins servicetilbud.

Dustin, som er en online IT-partner, har opkøbt danske Inventio.IT med betingelse af en godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som forventes at have en beslutning inden for 30 dage.

Læs også: Logistikvirksomheder overser sikkerhedstrusler fra malware

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Inventio.IT fokuserer på IT-løsninger til små- og mellemstore virksomheder, med speciale i hosting, infrastruktur og ERP-løsninger, og har en stor andel salg fra virksomhedens abonnementsløsninger. Det vækkede Dustins interesse:

”En stigende trend er at købe mere as a service, og Inventio er godt positioneret ved at sælge ERP as a service. Med dette opkøb styrker vi vores serviceudbud og kan fortsætte med at gøre det endnu lettere for små og mellemstore virksomheder at købe både produkter og services online”, siger Alexandra Drevenlid, EVP Services & Solutions Dustin.

Inventio.IT blev grundlagt i 2001 og har omkring 80 medarbejdere på deres kontorer i København, Aarhus og Odense.

”Vi ser et stort potentiale i at tilbyde standardiserede services, men vi er nødt til at være del af en større kontekst for at kunne fortsætte vores vækst. Eftersom Dustin er en IT-partner med fokus på services og produkter, vil det give os de rigtige forhold”, siger CEO for Inventio, Thomas Klavsen.

Inventio.IT vil forsætte med at operere under sit eget navn for nuværende, og Thomas Klavsen vil blive siddende som CEO for virksomheden.

Læs også: Lagerautomater har åbent døgnet rundt

Opkøbet vurderes at have en marginal påvirkning på Dustins indtjening per aktie i indeværende regnskabsår.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere