19.05.2021  |  SCM 4.0

Du optimerer din forecasting, og forbedrer din bundlinje

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics. Fordel#1 var en grøn virksomhedsprofil og fordel #2 var muligheden for at skabe verdensklasse kundeoplevelser. Her får du fordel #3

Fordel #3 - Du optimerer din forecasting, og forbedrer din bundlinje

Undersøgelser forudsiger, at 90% af alle virksomhedsstrategier eksplicit vil nævne data som et vigtigt aktiv i 2020. Det er ikke uden grund, for data kan bidrage positivt til alle led i din forretning. Når det kommer til din logistik, så kan data optimere din forsyningskæde, sikre mere præcis forecasting af dit fremtidige behov, reducere mængden af fejl, give bedre kundeservice, gladere kunder og bedre bundlinje. Alt dette kan du dog kun opnå, hvis du har en logistikpartner, som giver dig den nødvendige data. 

Hos PostNord Logistics har vi bygget en lang række digitale platforme og værktøjer. Et af dem er ”Min Side” - et digitalt værktøj der indsamler, og bearbejder data som du får adgang til som kunde. Min side giver dig; 

  • Historisk data over dit logistikbehov som du kan bruge til at forudsige og optimere din fremtidige forecasting.
     
  • Fuldt overblik over din økonomi forbundet med dine transporter, som reducerer risikoen for uforudsete og dyre ekstraomkostninger.
     
  • Real time overblik over dine tidligere, igangværende og fremtidige forsendelser, som hjælper din kundeservice med at besvare logistikrelaterende spørgsmål fra dine kunder.
     
  • Adgang til en lang række rapporter som bl.a. viser leveringskvaliteten og forsendelsesstatistikker, som du kan bruge til intern optimering af din forsyningskæde.


Du kan læse mere om værktøjet ”Min Side” her. 

Træf dine beslutninger på et veldokumenteret grundlag

Foruden dette værktøj har vi udviklet en lang række branche- og kundeorienteret data og algoritmer, som vores logistikspecialister kan bruge til at optimere det sidste led i din forsyningskæde. Med PostNord Logistics kan du derfor træffe beslutninger på et veldokumenteret grundlag. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi bl.a. arbejder med data kan du læse nogen af vores spændende indlæg fra vores ”Logistiknørder”. Hver 2. tirsdag deler de ud af deres viden indenfor temaer, som er oppe i tiden. Du kan bl.a. læse om ”Vigtigheden af forbrugerdrevet logistik” ”Fordelene ved Predictive Logistics” og ”Betydningen af synergiudnyttelse i din logistik” her.

Vil du vide mere om, hvordan fordel #3 kommer dig til gode?

Du er velkommen til at booke et 30 minutters uforpligtende og digitalt møde med vores logistikspecialister her eller få et uforpligtende tilbud tilsendt her. 

Læs med i morgen hvor vi løfter sløret for den #4 og sidste fordel med PostNord Logistics.

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution.PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Danmark og i hele Norden:Pa…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere