08.05.2019  |  Lager & distribution

DSV åbner nyt logistikcenter i Tyrkiet

Transportfirmaet DSV rykker ind i nye lokaler i Istanbul. Det nye lager udgør et 45.000 m2 stort areal til oplagring og 2.000 m2 til kontorplads og er optimalt beliggende i forhold til både transport og logistik.

Den danske transportvirksomhed DSV er flyttet ind i et nyt logistikcenter i Tuzla, der er et område i Tyrkiets hovedstad, Istanbul. Oplagringspladsen udgør 45.000 m2 og yderligere 2.000 m2 til kontorbrug.

Læs også: DSV bygger stort lager på Sjælland og bruger machine learning mod forsinkelser

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Indflytningen skete i april måned og den nye lokation er optimal på beliggenheden i forhold til både transport og logistik.

”Med den nye facilitet tilbyder vi vores kunder one-stop-shopping. Vi kan håndtere vores kunders varer til enhver form for transport, opbevaring og distribution - alt fra samme sted”, forklarer Metin Öz, logistikchef for DSV i Tyrkiet, og tilføjer:

”Vores end-to-end supply chain-løsninger er både effektive og af meget høj kvalitet, og vi glæder os til at byde flere kunder til vores nye logistikcenter i Tuzla her i Tyrkiet”.

Læs også: DSV og Panalpina er blevet enige

Tuzla er centrum for logistikbranchen i Tyrkiet, hvor den nye bygning er omringet af en række industrielle zoner, såsom kemi-, FMGG- og bilindustrien. Derudover er Tuzla tæt på havne, lufthavne, et stærkt infrastrukturnetværk og rummer muligheder indenfor togtransport.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere