03.03.2020  |  Lager & distribution

Driftssikre IVECO Daily skal levere alt fra ansjoser til hvaler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den københavnske fiskegrossist Johnsen Fisk har netop opgraderet vognparken med helt nye IVECO Daily kølebiler, der er indrettet og folieret af KH Onestop. De skal køre ud med frisk fisk til restauranter, supermarkeder og hoteller på hele Sjælland og er valgt på grund af driftssikkerheden og luksusoplevelsen bag rattet.

”Kort fortalt: Ingen kvaler – vi leverer alt fra ansjoser til hvaler”: Med den seneste opgradering af vognparken er det blevet endnu nemmere for Johnsen Fisk fra København at efterleve sit mundrette slogan. Grossisten har netop investeret i 2 stk. af den helt nye IVECO Daily MY19 35S16 med hele 12 kubikmeter varerum til transport af frisk fisk.

- Vi kører på hele Sjælland fra Korsør til Næstved og har også et par kunder i det sydlige Sverige. Arbejdsdagene starter klokken fire om morgenen med plukning og pakning af ordrerne i flamingokasser bag i bilerne, og derefter tilbringer chaufførerne det meste af dagen på vejene. Derfor er det vigtigt, at vores biler er driftssikre, så de ikke skal til service hele tiden, ligesom komforten bag rattet er afgørende, fortæller Claus Johnsen, der som indehaver af Johnsen Fisk står i spidsen for virksomhedens 9 ansatte.

Automatisk indsamling af data

Ud over de to helt nye IVECO Daily har Johnsen Fisk fået leveret endnu en ny IVECO Daily i den forrige model, og alle tre biler er leveret af REA Erhvervsbiler A/S i Roskilde, mens indretning og foliering er udført af KH Onestop i Brøndby.

Indretningen omfatter ikke mindst et fuldsvejset alu-gulv uden samlinger og med afdækkeligt afløb i varerummet, så det er nemt at rengøre efter dagens leverancer. Derudover er bilerne udstyret med et Thermoking V300 Max10 køleanlæg med automatisk dataindsamling, som sikrer optimal temperaturkontrol undervejs.

- Ved fødevaretransport er det essentielt, at man kan styre og dokumentere temperaturen. Vi har indrettet bilerne med systemer, der automatisk sikrer indsamling af de nødvendige temperaturdata, så virksomheden sparer tid i det daglige, fortæller Carsten Larsen, salgskonsulent hos KH Onestop, der som indretnings- og folieringsspecialister ofte udfører opgaver for medicinal- og fødevarevirksomheder.

Køreglæde i luksusklassen

Ud over indretningen med termoanlæg og rengøringsvenlige alu-gulve byder de nye kølebiler hos Johnsen Fisk på en lang række digitale tilkoblingsmuligheder, førerassistance-systemer og tilpassede kørestilsfunktioner. De omfatter blandt andet Apple Carplay, navigation, fabriksmonteret bakkamera, flere forskellige fartpiloter, vognbane-assist og kø-assist.

Derudover er bilerne udstyret med 8 trins Hi-Matic automatgear, der er med til at sikre mere behagelige dage bag rattet for chaufførerne, uanset om kørslen foregår i tæt bytrafik eller på landevej. Claus Johnsen uddyber:

- Det er koldt og vådt at stå og håndtere fisk tidligt om morgen, så det skal være en luksusoplevelse at sætte sig ind på førersædet i en varm bil bagefter og bare kunne køre af sted. Det skal være så nemt og behageligt som muligt for chaufførerne, understreger han.

- Med den nye IVECO Daily åbnes der helt nye muligheder for at være digitalt forbundet og udnytte big data proaktivt. Fx kan vi centralt overvåge bilernes performance, lave proaktiv diagnostik og foretage de justeringer, der skal til for at optimere bilernes ydeevne, mens de er på farten. Det er med til at hive de afgørende ekstra procenter i land på såvel driftssikkerhed som køreoplevelsen, lyder det afslutningsvis fra salgskonsulent hos Rea Erhvervsbiler A/S Michael Malmberg.

Mere fra IVECO Danmark A/S

IVECO Danmark A/S

https://www.iveco.com/denmark

IVECO Danmark A/S markedsfører og sælger varebiler, lastbiler og relaterede serviceydelser i hele landet. IVECO er en selvstændig integreret del af CNH Industrial-koncernen, der producerer varebiler, lastbiler, brandbiler, busser, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og motorer. Med en aktiv tilstedeværelse i 190 lande beskæftiger vi direkte over 62.000 mennesker, driver 64 fabrikker og 49 R…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere