14.10.2016  |  Lager & distribution

DHL køber op i Italien

DHL’s supply chain-division har opkøbt den italienske logistikudbyder MIT Safetrans, der er specialiseret inden for nichemarkeder som teknologi, lifesciences og sundhedspleje.

En af Europas største logistikleverandører er blevet lidt større. DHL Supply Chain, der er kontraktlogistikspecialisten i Deutsche Post DHL Group, har opkøbt 100 procent af aktierne i det italienske selskab MIT Safetrans, som har sine styrker på nichemarkeder med højværdivarer.

Med opkøbet skabes der, med DHL’s ord, en ledende logistikaktør inden for teknologi, hi-tech, lifesciences og sundhedspleje i Italien. Samtidig føjer DHL Supply Chain 20 nye faciliteter til sit eksisterende netværk i støvlelandet, hvilket sender koncernens samlede antal medarbejdere op over 800 fordelt på omkring 60 sites.

Læs også: DHL vil genoplive Silkevejen – i tog

”Akkvisitionens strategiske værdi er dobbelt for os: På den ene side får vi udvidet vores services, kompetencer og målgruppe. På den anden side kan vi også få mulighed for at overføre den know-how, vi har opbygget i højt specialiserede og innovative nicher til alle de andre sektorer (…). Vores mål er nu at etablere os som den operatør med det største portfolio af added-value services til at tilfredsstille de mest krævende virksomheder”, siger præsident og CEO for DHL Supply Chain Italy, Eddy De Vita.

MIT Safetrans blev grundlagt i 1983 og har fra hovedsædet i Milano specialiseret sig i sikker transport af bl.a. hospitalsudstyr, farmaceutiske produkter og medicin, ligesom højværdivarer fra banker og andet risikogods er en del af porteføljen. Derudover har man divisioner, der håndterer farligt affald, herunder fra Italiens atomkraftindustri.

De to parter har været enige om, at holde købsprisen hemmelig.

-AK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere