18.08.2021  |  IT

De seneste par uger har stået i uddannelsens tegn hos Curit

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Curit sætter vi en stor ære i at kunne levere en god service til vores kunder, men for at være i stand til dette, er det nødvendigt at holde sig opdateret.

Derfor har alle vores konsulenter, som har været certificeret før, taget en recertificering inden for deres speciale i løbet af maj og juni 2021. Dette for at sikre, at de har viden om de nyeste trends i IFS, og kontinuerligt holder deres IFS-viden ved lige. Derudover kører et større certificeringsprogram hen over sommeren, hvor flere konsulenter skal certificeres for første gang og andre i nye områder af IFS.

Til både en certificering og recertificering vil der være tilhørende materiale til det pågældende område i IFS, samt de nyeste funktionaliteter i IFS generelt. Materialets omfang varierer mellem 500 og 1000 sider, og er inddelt i forskellige emner, der relaterer sig til det område i IFS, certificeringen omhandler. En certificering består af tre kurser, som hver løber over tre dage, og afsluttes med en eksamen, som varer mellem 1,5 og 2 timer. For at kunne bestå certificeringen, skal minimum 70% af alle spørgsmålene besvares korrekt.

Med en årlig recertificering har alle vores konsulenter altid den nyeste viden og et dybdegående kendskab til IFS Applications, således at vi kan skabe maksimal værdi for vores kunder til enhver tid.

Mere fra Curit ApS

Curit ApS

www.curit.dk

Curit et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Applications Curit ApS er etableret i 2003 af Aase Appel Steffensen og Carsten Kaaber, funderet på deres ekspertise og erfaring som IFS-konsulenter hos IFS Denmark. Kundeporteføljen og den afledte opgavemængde har været støt stigende gennem årene, og heraf har Curit ApS vækstet og h&…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere