10.10.2017  |  Lager & distribution

DB Schenker åbner nyt logistikcenter i Italien

DB Schenker har investeret 10 millioner euro i udstyr til det nye italienske logistikcenter, der blandt andet har flere miljøvenlige tiltag.

Logistikvirksomheden DB Schenker har åbnet et nyt logistikcenter i Italien.

Det moderne center breder sig over 22.000 kvadratmeter, har 90 lasteramper, 11.000 kvadratmeter lagerhotel og 2.600 kvadratmeter kontorer. Derudover er logistikcenteret bygget med flere miljøvenlige elementer såsom fuld LED-belysning, solpaneler og regnvandsgenvindingssystem:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Investeringen statuerer endnu et eksempel på, hvordan vi opfylder vores ambition om at blive branchens førende miljøpionér, som er en del af vores 2020-strategi”, fortæller Henrik Dam Larsen, topchef i DB Schenker Danmark. Han fortsætter:

”Ved at investere i det nyeste og mest avancerede udstyr imødekommer vi krav fra vores kunder om at have den bedste kvalitet. Samtidig effektiviserer vi arbejdsprocesser og øger produktiviteten, som giver vores kunder konkurrencefordele, så de kan vækste”.

Læs også: Dansk trailerudlejer slår dørene op i Holland

Logistikgiganten har i alt investeret 10 millioner euro i udstyr til det nye center, der blev taget i brug i september. DB Schenker er til stede i 36 europæiske lande med 720 kontorer og 430 operationelle filialer.

-CHM 

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere