12.04.2022  |  E-handel

Dansk tech virksomhed slår rod i Grækenland

Den største e-handelsplatform i Grækenland, Skroutz, tilbyder nu deres kunder at hente pakker i pakkebokse, der er leveret af danske SwipBox.

Det er kun 3 år siden, danske SwipBox lancerede de batteridrevne pakkebokse i Danmark, som går under navnet, Nærboks. I dag har SwipBox installeret tusindvis af de app-opererede pakkebokse i hele verden.

Infinity boksene kan findes i flere lande både inden for og uden for EU, og nu er 7. EU-land netop tilføjet, nemlig Grækenland, hvor den græske e-handelsplatform, Skroutz, i marts måned installerede de første danske Infinity pakkebokse. Disse bokse er kun de første i et landsdækkende netværk af pakkebokse, der skal gøre det endnu nemmere at hente pakker bestilt online.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Pakkebokse er i kraftig vækst

Det unikke ved den græske spiller er, at Skroutz har kontakten med forbrugerenunderhele kunderejsen –lige fra onlinekøbet på Skroutz’ egen website til selve leveringen, idet Skroutz også har egen kurérvirksomhed.

”Pakkeboksene vil understøtte skaleringen af vores kurerservice, samtidig med vi vedligeholder vores robuste kundetilfredshed. Det er komplekst at skalere et pakkeboks netværk, og vi tror på, at SwipBox’ Infinity løsning vil minimere installationstiden og dermed muliggøre hurtigere skalering”, siger Stefanos Katsimpas, Business Director ved Skroutz Last Mile.

SwipBox’ kunder er oftest logistik-operatører og Skroutz er derfor en ny type kunde, hvilket blotviser at markedet for pakkebokse vokser og modnes lige nu:

Læs også: Postnord optrapper på pakkeområdet med opkøb af Nærboks

”Der er plads i markedet til at tænke nyt og anderledes, hvilket vores partnerskab med Skroutz tydeligt understreger. SwipBox er en tech-virksomhed, der kan levere til hele værdikæden, og vi er glade for at tage et så innovativt skridt med en nytænkende partner som Skroutz Last Mile!, fortæller Kasper Cort, CCO ved SwipBox, og fortsætter:

”Vi er ikke i tvivl om, at Skroutz kun er den første ud af mange e-handelsplatforme med egen levering, der ser Infinity som attraktiv, idet løsningen gør det komplekse simpelt, og skaber stor værdi for kunden og slutbrugeren”.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere