15.04.2016  |  Lager & distribution

Danmark har fået Nordeuropas største engrosmarked

Forleden åbnede Høje-Taastrups nye grønttorv officielt under navnet ”Copenhagen Markets”. Markedspladsen, hvor man kan finde alt i frugt, grønt, blomster og tilbehør, er det største af sin slags i Nordeuropa og byder på førsteklasses logistikforhold.

Copenhagen Markets er navnet på Nordeuropas største engrosmarked. Markedet ligger i Danmark, nærmere bestemt i Høje-Taastrup vest for København.

Den 13. april var der officiel indvielse af markedet og både kunder, leverandører, politikere, brancheorganisationer og grossister var mødt talstærkt op, for at fejre åbningen af det nye distributionscenter for frugt, grønt, blomster og lignende, skriver BygTek.dk.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Efter års undersøgelser, forhandlinger og krav til logistiske rammer er Nordens største markedsplads nu en realitet. Fjernkøling, energibesparelser, moderne affaldshåndtering, optimale tilkørsels- og aflæsningsmuligheder er etableret med henblik på at skabe fremtidens markedsplads og arbejdsplads”, sagde Copenhagen Markets’ direktør Jens Faarup blandt andet på åbningsdagen.

Læs også: Danish Crown vil spare på ekstern forsyning

På trods af den allerede flotte status som det største marked i det nordlige Europa, håber Grøntorvets bestyrelsesformand John Olsen, at fremtiden vil bringe vækst og flere fødevareklynger til pladsen i Høje-Taastrup:

”Vi forudser fortsat vækst og tror på, at Copenhagen Markets kommer til at spille en større og større rolle for handlen med frugt, grønt og blomster, men også med andre fødevarer”, siger bestyrelsesformanden.

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere