19.06.2019  |  Branchenyt

Dachsers nordiske selskaber kom alle ud af 2018 med vækst

Dachser Nordics årsrapport for 2018 viser en stigning i omsætning på 48 procent. Selvom det svenske datterselskab står for den største vækst, så har Dachser Denmark også oplevet en stigning på 41 procent.

Dachsers nordiske koncerns årsrapport for 2018 viser en omsætning på 1,2 milliarder kroner og et resultat før skat på 47,4 millioner, hvilket svarer til en stigning på 48 procent.

Læs også: Dachser vil sikre fortsat vækst med bæredygtigt fokus

De positive tendenser ses også hos alle tre nordiske datterselskaber – Dachser Denmark, Sweden og Norway – der har oplevet en markant vækst i 2018. I Dachser Denmark ender året med en stigning i forhold til 2017 på 41 procent til godt 20,7 millioner kroner.

Størst har væksten dog været for det svenske datterselskab, hvor resultatet før skat er firdoblet fra 3,1 millioner i 2017 til 12,6 millioner i 2018.

”De flotte resultater bevidner, at vi har formået at kapitalisere på synergier i flere sammenhænge. Vi har præsteret en lønsom vækst og ikke taget markedsandele for enhver pris, men fået vores bundlinje til at følge med. Vi har øget fokus i forhold til den rette godsstruktur og skabt vækst i flere af vores segmenter, hvoraf den største ligger på eksport af stykgods”, siger René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.

Vil være den foretrukne arbejdsplads i Norden
For at fortsætte den positive vækstkurve i alle datterselskaberne er det ifølge René Sidor vigtigt at bevare fokus på at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere. Der er blevet lagt stor vægt på kompetenceudvikling af virksomhedens 455 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge.

”Vi vil gå benhårdt efter at blive den foretrukne arbejdsplads i Norden og tiltrække de bedste medarbejdere, så vi kan fortsætte den positive udvikling”, siger René Sidor og fortsætter:

Læs også: Dachser skal fragte reservedele for Volvo Cars

”Vi har stort fokus på kompetenceudvikling af vores medarbejdere, både på kontorerne i vores ni filialer i Skandinavien og på vores terminaler. Vi deler viden og kompetencer med hinanden og løfter på den måde hele organisationen – og det kommer til udtryk i vores årsresultater”, siger han.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere