21.01.2019  |  Branchenyt

Dachser skal fragte reservedele for Volvo Cars

En ny aftale gør, at Dachser fremover skal håndtere transporten af Volvo Cars-reservedele fra Sverige til forskellige lagre i Tyskland. To megatrailers skal køre i shuttledrift seks gange om dagen.

To specialbyggede megatrailers, der fragter reservedele fra Torslanda udenfor Göteborg ind til byen og derfra videre til forskellige lagre i Tyskland.

Læs også: DFDS og Ekol Logistics udvider samarbejdet

Det er nu en realitet, efter at Dachser Sweden har indgået en aftale om at håndtere transporten af Volvo Cars reservedele.

”Vi har skabt et virkelig spændende og unikt koncept til Volvo Cars. Jeg glæder mig til at se, hvilken forskel vi kan gøre med dette samarbejde”, fortæller Carl-Johan Westas, Branch Manager for Dachser Swedens filial i Göteborg.

De to megatrailers, der skal fragte reservedelene, er en ny investering fra Dachsers side. De vil fremover køre som en shuttle mellem Volvo Cars og Dachser seks gange om dagen.

Tilbyder også ”kaoslæsning”
Som en del af oplægget til Volvo Cars tilbyder Dachser desuden såkaldt ”kaoslæsning”. Det indebærer, at Volvo fra sin distributionsterminal i Göteborg kan læsse en hel Dachser-trailer ad gangen til vilkårlige lande, i takt med at de lukker og pakker ordrerne. Bagefter bliver godset – Volvos reservedele – kørt til Dachsers terminal i Göteborg, hvor det bliver sorteret og transporteret videre til Volvos lagre i Tyskland.

”Vi giver Volvo Cars et setup, der er skræddersyet til deres logistikbehov. Med unikke koncepter som kaoslæsning får Volvo en sammenhængende logistikløsning”, siger René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.

Læs også: Forbud flytter lastbiltrailere ud på vejene - kan give flere dødsfald

Samarbejdet mellem Dachser og Volvo er allerede påbegyndt, og man kan derfor allerede nu opleve de nye trailere køre i shuttle på vejene omkring Göteborg.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere