21.04.2016  |  Branchenyt

Dachser melder om vækst

Indhold fra partner Hvad er dette?

2015 var et godt regnskabsår for transportlogistik-virksomheden Dachser, der blandt andet har øget sin koncernomsætning med 6,5 procent.

Det går godt for transportlogistik-virksomheden Dachser, der kan se tilbage på et gunstigt regnskabsår for 2015.

Læs også: Dachser kåret som førende logistikbrand i Tyskland

Virksomhedens koncernomsætning steg med 6,5 procent til 5,64 milliarder euro. Antallet af forsendelser steg med 4,0 procent til 78,1 millioner, mens tonnagen steg med 5,2 procent til 37,3 millioner tons. De områder, der bidrog mest til den positive udvikling, var vejtransport af fødevarer og industrivarer i Europa.

”Vi høstede frugterne af vores langsigtede investeringspolitik og vækststrategi, som vi konsekvent implementerer i hele virksomheden”, siger Dachsers CEO, Bernhard Simon, og fortsætter:

”Den europæiske eksport er fortsat vores vækstmotor sammen med løsninger, der på intelligent vis kombinerer vej-, sø- og luftfragt. Det vigtigste er kundernes respekt for, at vi hele tiden har fokus på kvalitet”.

Læs også: Dachser fortsætter væksten

Den familieejede virksomhed med hovedkvarter i Kempten i Tyskland leverer transportlogistik, oplagring og kundespecifikke services inden for tre forretningsområder: Dachser European Logistics, Dachser Food Logistics og Dachser Air & Sea Logistics.

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere