17.02.2021  |  Branchenyt

Curit Mail Solution

Indhold fra partner Hvad er dette?

Curit Mail Solution er til dig som ofte har behov for at medsende diverse bilag i en indkøbsordre, salgsordre, eller tilbud og som ønsker en mere simpel måde at gøre dette på.

Kender du det…?

Du skal maile en indkøbsordre til din leverandør, et tilbud eller en ordrebekræftelse til din kunde. Og du skal huske at vedhæfte diverse dokumenter, tegninger, etc. sammen med ordren. Her har du måske oplevet at det kan være besværligt og tidskrævende at finde rette dokumenter, og herefter samle ordre og dokumenter i én mail!

Med Curit Mail Solution kan du maile indkøbsordren, tilbuddet eller ordrebekræftelsen, sammen med relevante dokumenter, i én mail, via et klik i IFS Applications. Herunder baseret på at relevante dokumenter vedhæftes ordren undervejes i ordreprocessen, i takt med at det er kendt at specifikke dokument hører til respektive ordre.

Søger du en hurtigere, nemmere og bedre proces for at maile indkøbsordrer, tilbud, ordrebekræftelser eller andre ordretyper. Så kan Curit Mail Solution være interessant for dig!

Mere fra Curit ApS

Curit ApS

www.curit.dk

Curit et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Applications Curit ApS er etableret i 2003 af Aase Appel Steffensen og Carsten Kaaber, funderet på deres ekspertise og erfaring som IFS-konsulenter hos IFS Denmark. Kundeporteføljen og den afledte opgavemængde har været støt stigende gennem årene, og heraf har Curit ApS vækstet og h&…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere