07.02.2022  |  Branchenyt

Computerworld har udnævnt Microsolutions til vækstkomet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som en del af Computerworlds “IT-komet 2021” er Microsolutions udnævnt til årets bedste ERP-hus til kontinuerlig vækst. Dette sker i skarp konkurrence med 49 andre ERP-huse.

Tak til Computerworld for titlen. Udnævnelsen falder sammen med Microsolutions igangværende fokus på Agil transformation i hele Microsolutions sammen med en øget indsats omkring udvikling af medarbejderes kompetencer gennem virksomhedens interne Academy og en koordineret intern sparring. 

“Vi har virkelig igangsat nogle væsentlige og betydende initiativer, som vil række langt ud i fremtiden” udtaler Claus Brønd Larsen, og han fortsætter “… udnævnelsen som årets IT-komet inden for ERP ville ikke være sket uden den tillid og dedikation både medarbejdere og kunder kontinuerligt viser os”.

Microsolutions ser frem mod et nyt år med en fokuseret indsats, som ikke kun skal bringe virksomheden, men også virksomhedens kunder en unik viden og vækst inden for det digitale område med udgangspunkt i ERP-løsningen.

Tak til Computerworld for udnævelsen.

Mere fra Microsolutions A/S

Microsolutions A/S

www.microsolutions.dk

Microsolutions leverer og supportererer Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Vi er specialister i ERP og har eksperter indenfor områderne finans, logistik og produktion, projekt og løn og administration. Hos Microsolutions finder du også spidskompetencer til Dynamics Sales, Dynamics Talent og Power BI.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere