15.06.2022  |  Strategi & ledelse

Microsolutions tager hul på en ny ambitiøs vækstplan

Indhold fra partner Hvad er dette?

Microsolutions har netop lanceret en ny og ambitiøs 3-årig strategi, der bl.a. har udmøntet sig i Årets IT komet 2021 og Gazellepris 2020. Strategien indbefatter mange initiativer, som kan være til glæde og gavn for både kunder og medarbejdere.

I takt med at Microsolutions er vækstet, har der været behov for en ny og dybere organisation og struktur, og det har man nu imødegået med etableringen af et nyt C-level med virkelig kompetente og erfarne ledere, der allerede er kendte i markedet og har bevist deres værd.

Som nye i CXO-rollerne findes blandt andet Britta Ankerstjerne, Jan Svendsen, Thomas Halse og Claus Andersen. 

Agil projektledelse

En del af Microsolutions strategi er en overgang til at køre kundeprojekter efter en agil model. Det er noget som de kunder der allerede er blevet en del af et agilt setup har modtaget meget positivt.

Flere interne uddannelsestilbud

En væsentlig del af planen har desuden været at udvikle medarbejdere både fagligt og personligt. CEO Claus Brønd Larsen fortæller: 

”Vi har etableret Microsolutions Academy, som kontinuerligt vil opkvalificere både erfarne og nye medarbejdere. Microsolutions Academy er sat i system og vil løbende blive udvidet og tilbyde faglige såvel som personlige kompetenceudviklende tilbud til medarbejderne". 

Stadig ydelser centreret omkring Dynamics 365

En del af den  nye strategi indbefatter også en udvidelse af service-paletten. Selvom der er mange nye services er det fortsat services som centrerer sig om Dynamics 365 og applikationerne omkring dette ERP-system.

Læs mere om den nye strategi og de muligheder virksomheden gerne vil give både kunder og medarbejdere i denne artikel.

For yderligere information kontakt: 

CEO Claus Brønd Larsen,  telefon: +45 3084 2482 eller e-mail: cbl@microsolutions.dk

Mere fra Microsolutions A/S

Microsolutions A/S

www.microsolutions.dk

Microsolutions leverer og supportererer Microsoft Dynamics 365 og Dynamics AX. Vi er specialister i ERP og har eksperter indenfor områderne finans, logistik og produktion, projekt og løn og administration. Hos Microsolutions finder du også spidskompetencer til Dynamics Sales, Dynamics Talent og Power BI.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere