13.04.2021  |  Branchenyt

Case: Bredana Axcite optimerer kerneprocesser i Kina med tilpasset Dynamics 365-løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kan det lade sig gøre at implementere en Microsoft Dynamics 365-løsning på 7.000 kilometers afstand i Kina – mens pandemien raser – og er det muligt at foretage al træning af lokale superbrugere online?

Svaret er ja. I september 2020 gik HydraSpecmas produktionsvirksomhed i Tianjin, Kina, i drift på en Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management-løsning, som er forstærket af moduler fra Bredana Axcite. Implementeringsprocessen blev kraftigt udfordret af en mere og mere lukket verden, som dog ikke formåede at stoppe en stærk treenighed bestående af superbrugere fra HydraSpecma i Skjern med finansdirektør Hans Peder Aarre i spidsen, et engageret team i Tianjin under ledelse af Vice Site Manager Shirley Xing og konsulenter og udviklere fra Bredana Axcite.

Møder og træning foregik på afstand. Superbrugere og slutbrugere i Kina blev undervist online af superbrugere fra Danmark. I Danmark arbejdede både superbrugere og konsulenter om natten for at udligne tidsforskellen mellem de to lande, og op til go live blev der holdt online ”eksamen” for slutbrugerne for at sikre, at de var fortrolige med løsningen.

”Der var kontrol over implementeringen hele vejen igennem og go live-forløb med ganske få udfordringer,” fortæller finansdirektør Hans Peder Aarre fra HydraSpecma.

Resultatet er, at HydraSpecma har opnået transparens i driften og mulighed for datadeling, som var et af hovedmålene med den nye løsning. Samtidig har Dynamics 365 gjort hverdagen lettere for de cirka 60 medarbejdere i Tianjin, hvor arbejdsgange er blevet digitaliseret og processer optimeret. Endelig og ikke mindst har koncernen med Kina som pionerprojekt fået en værdifuld viden om Dynamics 365, som kommer i spil, når Dynamics AX løsningen på fabrikken i Skjern skal opgraderes til Dynamics 365 i 2022, og salgsselskabet i USA også skal på Dynamics 365 formentlig allerede i år.

Læs hele blogindlægget her

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere