04.12.2017  |  Branchenyt

Boost virksomhedens innovation med interne vidensnetværk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skab samarbejde, videndeling og udvikling på tværs af afdelingen eller organisationen

Mange virksomheder oplever et øget behov for at bringe ressourcer, viden og kompetencer bedre i spil på tværs af organisationen med henblik på at forbedre effektiviteten, skabe forretningsudvikling og sikre forandringsprocesser.

Men hvordan systematiserer man innovation, sparring og videndeling blandt medarbejderteams, der ikke tidligere har været vant til at arbejde og tænke på tværs af afdelinger?

Spil hinanden bedre på tværs af organisationen

Som noget nyt tilbyder EGN Danmark (tidl. Netværk Danmark, red.) nu at facilitere interne vidensnetværk blandt virksomheder - i afdelingen eller på tværs af organisationen.

Konceptet er virksomhedstilpasset og kan være fagligt fokuseret (samme typer af job og funktion) eller tværfagligt fokuseret (forskellighed i funktion og job). 

Klik her hvis du er interesseret i at læse mere.

Tags: EGN Danmark

Mere fra EGN Danmark

EGN Danmark

www.egn.dk

Vi skaber personlig, faglig og forretningsmæssig værdi gennem fortrolige netværk.Siden 1992 har EGN Netværk Danmark tilbudt skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister.Baseret på professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, stræber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for vores netværksmedlemmer.Hvad der startede som én mands visio…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere