26.08.2020  |  Branchenyt

BluJay Solutions modtager ATLAS 9.0 NCTS-certificering i Tyskland for deres opgraderede Customs Management-ZABIS®-software

Indhold fra partner Hvad er dette?

BluJay Solutions, en førende leverandør af supply chain-software og -tjenester, annoncerede den 25. august release og officiel certificering af en ny, forbedret on-demand, brugeroplevelse for NCTS til deres toldadministrationssoftware i Tyskland, Customs Management-ZABIS®.

BluJay har investeret i at opgradere Customs Management-ZABIS, som fortsat er flagskibsløsningen for tyske toldmyndigheder, på en måde, der er sikker, pålidelig, kompatibel og nem for brugerne. Den første bølge af innovationer har været den tekniske opgradering af systemets backend, fuldført og certificeret, og brugt til alle typer af CM-ZABIS, der i øjeblikket er i brug hos en bred vifte af kunder.

Denne backbone kan nu bruges af to brugergrænseflader: standardgrænsefladen, som kunder i hele Tyskland bruger i dag (kaldet version 9.3), og en ny opgraderet web-UI (kaldet version 20.0.0), der er tilgængelig og certificeret til NCTS, som vil forbedre brugervenlighed, komfort og potentiale for automatisering drastisk uden forstyrrelser i brugernes dagligdag. Denne nye brugergrænseflade er også tilgængelig fra BluJays SaaS-platform med flere lande.

”Med UI-opgraderingen tager vi CM-ZABIS ind i en helt ny verden af potentiale inden for automatisering og brugervenlighed - og skalerer op til de nye krav fra tysk told, i forhold til nutid og fremtid (såsom Atlas-Impost eller Zelos). Vores kunder forventer compliance, skalerbarhed, automatisering, synlighed og empowerment af brugerne. Vi gør det ved at udnytte vores succesrige CM-ZABIS-løsning og automatisere vores brugeres toldviden, mens de fokuserer på avancerede og kritiske beslutninger." udtaler Nicolas Ethevenin, direktør, Product Management hos BluJay Solutions.

“Denne nye brugergrænseflade er officielt certificeret til NCTS på ATLAS 9.0, det elektroniske system, der bruges af de tyske toldmyndigheder, og selvom det ikke er obligatorisk, er vi overbeviste om, at vores brugere vil sætte pris på opgraderingen. Det er en non-disruptiv forandring, men en massiv forbedring. Backend, der blev opgraderet tidligere i år, gemmer stamdata og transaktioner (fortid, nutid, fremtid) i den samme database og kan tilgås via det nye brugergrænseflade eller nuværende uden forskel. Det samme gælder datainterface og omgivende systemer - der forbliver uforandret. Vores kunder behøver kun at komme i kontakt med os for at få deres UI-opgraderinger, ”sagde Katrin Voigtmann, Director Professional Services for BluJay i Tyskland.

BluJay arbejder også på en forbedret brugeroplevelse for de andre tyske procedurer og certificerer dem, når de opnår certificeringspladser hos de tyske toldmyndigheder. BluJay udvikler et Zelos-modul og er i startblokken med udvikling af en Atlas-Impost, så snart de tyske toldmyndigheder og EU frigiver de endelige specifikationer.

Mere fra BluJay Solutions A/S

BluJay Solutions A/S

https://www.blujaysolutions.com

About BLUJAY A global supplier of transportation and global trade software and services.BluJay Solutions  helps companies around the world achieve excellence in logistics and trade compliance - it's in our DNA. Through a blend of Data, Networks, and Applications, delivered in the BluJay Way, our DNA platform powers the Frictionless Supply Chain for thousands of the world's leadin…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere