10.05.2021  |  Branchenyt

BluJay klar til at erhverve Raven Logistics og styrke sine multimodale transportløsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Raven Logistics leverer TMS-jernbaneløsninger og managed services solutions til virksomheder i Nordamerika.

BluJay Solutions, en førende leverandør af global supply chain software og -tjenester, meddelte i sidste uge, at det har underskrevet en endelig aftale med Raven Logistics om at erhverve 100 procent af TMS-jernbaneselskabet og administrerede serviceselskabet. Raven er et førende logistikstyringsfirma med fokus på jernbanetransport og tilbyder en SaaS-jernbaneløsning og managed services solutions til det nordamerikanske marked.

”Som en førsteklasses leverandør af jernbanetransportløsninger bibringer Raven ekstraordinær supplerende ekspertise til at give vores kollektive kunder end-to-end multimodale transportløsninger. Med denne overtagelse fortsætter vi BluJays strategi om at investere i data, netværk og applikationer, der muliggør friktionsfri forsyningskæder”, udtaler Andrew Kirkwood, administrerende direktør for BluJay Solutions. "Vi er glade for at kunne annoncere denne aftale og byder Raven Logistics-teamet og kunderne velkommen til BluJay."

Duane Kuzak, administrerende direktør for Raven Logistics supplerer: ”Raven er begejstret for at gå sammen med BluJay. Vores kombinerede kapaciteter giver vores kunder en unik værdi - en multimodal løsning til vurdering, afsendelse og sporing på tværs af alle transportformer. Som BluJay-partner siden 2019 har vi allerede set synergierne i vores førsteklasses løsninger og fordelene for kunderne såvel som samarbejdet mellem vores medarbejdere. Vi ser frem til at blive medlem af teamet og forbedre vores kunders oplevelser. ”

Raven tilbyder afsendere en førsteklasses løsning, der inkluderer branchens førende hastighedsoptimeringsværktøj, hvor data flyder problemfrit fra vurdering til fakturering, sporing og demurrage til revision og betaling for både indgående og udgående transport. Komplekse, multi-leg, Rule 11-ruter er en udfordring for mange jernbaneudskibere, men ikke for Raven TMS-kunder.

Transaktionen forventes afsluttet i tredje kvartal 2021.

Mere fra BluJay Solutions A/S

BluJay Solutions A/S

https://www.blujaysolutions.com

About BLUJAY A global supplier of transportation and global trade software and services.BluJay Solutions  helps companies around the world achieve excellence in logistics and trade compliance - it's in our DNA. Through a blend of Data, Networks, and Applications, delivered in the BluJay Way, our DNA platform powers the Frictionless Supply Chain for thousands of the world's leadin…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere