02.10.2014  |  Lager & distribution

Blue Water Shipping og PostNord indgår aftale

Den danske transport- og logistikvirksomhed Blue Water Shipping går sammen med PostNord omkring en pakke- og palleaftale.

Blue Water Shipping og PostNord har indgået en ny aftale, som indbefatter, at PostNord skal distribuere store mængder pakker, paller og gods for Blue Water Shipping.

Læs også: Flere virksomheder beskæftiger sig med logistik-løsninger

”Med PostNord får vi en vigtig samarbejdspartner, der kender Norden bedre end nogen anden distributør på markedet, og som leverer med en høj kvalitet. Aftalen betyder, at PostNord skal distribuere de omfattende mængder pakker, paller og stykgods, vi håndterer for vores kunder i Norden. Vi glæder os til samarbejdet, som vil gøre os til en endnu mere attraktiv partner for vores nuværende og kommende kunder”, siger Michael Poder Hansen, direktør for Road Transport Europe i Blue Water Shipping, i en pressemeddelelse.

Aftalen træder i kraft den 20. oktober, og det er en aftale, som skal være med til at sikre Blue Water Shippings position i Norden. Ifølge Henning Christensen, chef for PostNord Danmark, kan PostNords distributionsnet tilbyde de bedste og mest effektive løsninger, da Norden, som navnet henviser til, netop er hjemmebane for PostNord.

-KLZ

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere