19.11.2021  |  Lager & distribution

BESTSELLER udvider sine forsyningskæder og bygger lager i Holland

BESTSELLER vil tættere på sine europæiske kunder og er nu et skridt nærmere med erhvervelse af en 28 hektar stor lagerejendom i Holland. Modegiganten går i gang med byggeriet indenfor et år, som de forventer står klar til brug senest i 2026.

”Vi har store ambitioner, hvilket dette projekt understreger, og derfor er vi glade for at få muligheden for at bygge fremtidens logistikcenter på sådan en perfekt lokation. Logistik har aldrig været vigtigere for virksomheder, som vi har set i de seneste måneder, og nu tager vi endnu et kvantespring”, siger Thomas Børglum Jensen, CFO for BESTSELLER, i forbindelse med annonceringen af virksomhedens kommende logistikcenter placeret i Holland.

Centeret, der kommer til at have et areal på omkring 100.000 kvadratmeter, skal understøtte BESTSELLERs vækst og udvidelse ind i Europa.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi har oplevet en stigende behov for mere kapacitet i vores forsyningskæde, og placeringen vi har fundet, har den optimale placering til at sikre en styrkelse af hele vores logistiske set-up”, uddyber Thomas Børglum Jensen.

BESTSELLER forventer, at det nye logistikcenter er taget i brug senest i begyndelsen af 2026.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere