02.06.2021  |  Branchenyt

Bæredygtighed kommer i centrum på årets Technomania

Dette års Technomania kommer til at have bæredygtighed som et gennemsyrende tema. Ambitionen er at sætte både bredde og dybde på perspektiverne, når det handler om at vise, hvordan teknologi kan understøtte udviklingen af bæredygtig industri og produktion.

Bæredygtighed i alle afskygninger bliver det centrale omdrejningspunkt, når Ingeniørforeningen, IDA til oktober blænder op for teknologieventen Technomania på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. Og forventningerne er i top hos IDA, der melder om stor interesse fra aktører, som ønsker at være en del af programmet i Hal F den 6. og 7. oktober.

”Vi har mødt en forrygende forhåndsinteresse for at være med på Technomania. For eksempel kunne vi allerede i maj lukke listen over oplægsholdere til vores populære talks, ligesom vi p.t. har aftaler i hus med mere end halvdelen af de ca. 20 startups, vi får plads til i Hal F. Så det tegner rigtig godt,” siger Lene Christensen, som er direktør for området Teknologi, Netværk og Kompetence i IDA, i en pressemeddelelse.

Blandt de mange temaer, der stilles skarpt på i hal F er bæredygtige materialer, modulært produktdesign, ressourceeffektiv produktion, bølgeenergi og vertikalt landbrug.

Læs også: Dansk Industri og Fremstillingsindustrien bliver hovedsponsor til hi Award

”Vi bestræber os på at komme ud i alle hjørner af begrebet bæredygtighed. Både når det gælder teknologi, men eksempelvis også i forhold til det bæredygtige arbejdsliv. Alle aktiviteterne tager afsæt i, at der skal være noget interessant at lytte til og noget spændende at se på,” understreger Lene Christensen.

Ud over et tætpakket konferenceprogram med talere fra eksempelvis Google, IBM, Novo Nordisk, Danfoss og LEGO, giver Technomania også plads til dem, der måske bliver morgendagens virksomheder. Nemlig et 500 kvadratmeter stort startup corner, hvor 20 iværksættere vil præsentere deres løsninger.

Selv om meget er på plads bliver også de kommende uger travle for Technomania-temaet hos IDA. På tegnebrættet er bl.a. en paneldebat om Power-to-X og en temaudstilling om brint.

”Der er nok at tage fat på, men vi bliver ved med at proppe gode ideer ind i programmet for Technomania, som vi forventer, at der ligger klar lige inden sommerferien,” afslutter Lene Christensen.

IDAs ”Technomania” foregår i hal F den 6. og 7. oktober.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere