30.04.2021  |  Branchenyt

Dansk Industri og Fremstillingsindustrien bliver hovedsponsor til hi Award

Vi skal tænkte grøn omstilling, og vi skal tænke bæredygtigt. Det er idéen bag hi Sustainable Development Award, som Dansk Industri og Fremstillingsindustrien nu bakker op om. Prisen tager udgangspunkt i FN's 17 mål om bæredygtig udvikling og bliver uddelt hi Tech & Industry Scandinavia 5.-7. oktober 2021 i MCH Messecenter Herning.

hi Sustainable Development Award tager udgangspunkt i FN's 17 mål om bæredygtig udvikling og blev første gang uddelt på hi-messen i 2019 for at hædre de flere end 700 udstillere på messen og hylde deres bidrag til en bedre verden. I år har Dansk Industri og Fremstillingsindustrien valgt at bakke op om prisen ved at sponsere awarden og de 50.000 kr., som vinderen modtager. 

Det vækker glæde hos hi-messens projektchef, Mona Jakobsen: ”Idéen bag hi Award er at sætte fokus på FN's 17 verdensmål ved at sætte fokus på de virksomheder, der gør en særlig indsats for at integrere bæredygtig udvikling. Vi håber, at prisen kan være med til at sætte yderligere fokus på grøn omstilling i branchen, og derfor glæder det os meget, at vi har fået Dansk Industri og Fremstillingsindustrien til at bakke op om prisen”.

Læs også: Algoritme vinder pris for at hjælpe hurtigfærger sejle bedre og billigere

Hos Dansk Industri og Fremstillingsindustrien ser man frem til at være en del af hi-messen. Sidstnævnte ser i særdeleshed frem til at tage endnu større del i messen, end de plejer: 

”For os er hi-messen en attraktiv platform, da det er her, at branchen er samlet for at sætte fokus på vigtige temaer, der optager os alle i branchen. Vigtigt er det også, at vi på messen møder mange af vores medlemmer, idet de både er udstillere og besøgende på messen. Vi ser frem til den personlige dialog, til at mødes ansigt til ansigt med branchen, netværke med kolleger og hente ny viden. Desuden glæder vi os til at deltage i de mange partnerskaber, som hi-messen giver mulighed for at indgå i, fortæller Jacob Kjeldsen, chef for Fremstillingsindustrien i en pressemeddelelse.

hi Sustainable Development Award uddeles i forbindelse med Ingeniørforeningen IDA's åbning af eventområdet TECHNOMANIA på hi Tech & Industry Scandinavia onsdag 6. oktober 2021, som Fremstillingsindustrien også arbejder med på i år.

Læs også: Bæredygtighedspris går til dansk desinfektionsrobot

Vinderen udpeges af en fagjury bestående af Thomas Damkjær Petersen (formand for Ingeniørforeningen, IDA), Jacob Kjeldsen (chef for Fremstillingsindustrien, DI), Malene Thiele (head of CSR and SDGs, Dansk Erhverv), Søren-Peter Johansen (faglig leder, Teknologisk Institut og DIRA Dansk Robotforening), Eva Harpøth-Skjoldborg (redaktør, CSR.dk), Line Gry Knudsen (rådgiver og ejer af LEARN Consulting) samt Nette Kirkegaard (ejer af Rethink Consultancy). 

Indstillingerne til hi Award er allerede åbnet og kan søges frem til 9. juni kl. 12 via www.hi-industri.dk. 

hi Tech & Industry Scandinavia gennemføres 5.-7. oktober 2021. Messen arrangeres i tæt samarbejde med førende brancheforeninger og partnere og i tæt dialog med de mange udstillere. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere