Automatiseret teknologi

Branchenyt

Automatiseret levering forventes at generere 48 mia. dollars i 2030

Automatiserede pakkeleveringsteknologier er i hastig vækst. Det skyldes forbrugernes stigende forventninger til lynhurtig pakkelevering. Knap 60 mia. pakker vil blive leveret automatisk i 2030, forudser amerikansk forskning.

Branchenyt

Forsendelse og levering gennemført helt uden menneskelig involvering

Loadsmart har gennemført den første automatiserede forsendelse og levering med Starsky Robotics' lastbiler. Det betød, at der under forsendelsen slet ikke var brug for menneskelig involvering.

Lager & distribution

DSV tester rengøringsrobot på pharma-lager

For at automatisere en krævende, manuel proces, vil transportgiganten DSV i den kommende tid teste en selvkørende rengøringsrobot på sit pharma-lager i Roskilde. Udover at påtage sig en tung opgave, forbedrer robotten også miljøaftrykket ved at mindske forbruget af rengøringsmidler.

Lager & distribution

Case: Liberty Mountain booster lagereffektiviteten med Mobile WMS

Implementering af Mobile WMS har fjernet de kedelige papir-baserede processer og har givet et boost til moralen i organisationen. Liberty Mountain forventer at udvide løsningen yderligere, og CEO Grant Brimhall forudser et investeringsafkast på 12 mdr.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere