17.01.2012  |  Lager & distribution

APM Terminals overtager Göteborg containerterminal

Den 11. oktober blev der skrevet svensk havnehistorie, idet verdens største globale havneoperatør APM Terminals overtog containerterminalen i Göteborg Havn, som bliver kaldt ”Skandia Container Terminal”.

APM Terminals forventer med overtagelsen af containerterminalen i Göteborg Havn at udrulle et investeringsprogram på 800 millioner svenske kroner i havnen i løbet af de næste fem år. Skandia Container Terminal håndterede sidste år cirka 800.000 containerenheder (TEU), hvilket er cirka 60 procent af det svenske marked.
”Vi vil satse på Skandia Container Terminal”, fortæller Martin Poulsen, der er adm. direktør for APM Terminals i Europa og tilføjer: ”Den geografiske placering er glimrende for at servicere industrien i hele Skandinavien og Østersøområdet. Sverige er et betydeligt eksportland med både basis og forarbejdningsindustri, og den svenske økonomi er i vækst. Sverige er et godt land at investere i”.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere