23.10.2020  |  IT

5 grunde til at din næste ERP-system skal være en cloudløsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis din virksomhed har installeret en ældre Microsoft Dynamics ERP-løsning, og I er i tvivl om jeres næste ERP-løsning skal være cloudbaseret, så bør du læse med her.

Da eksperter for omkring 10 år siden begyndte at anvende ordene cloud og ERP i samme sætning, delte det vandene hos mange virksomheder. Mens mange hurtig anså cloud som en vigtig driver i digitaliseringen af deres forretning, var der andre, der tvivlede. For hvordan kunne cloud være mere sikker og pålidelig end serverparken i virksomhedens egen kælder? 

I dag – cirka 10 år senere – er der stort set ingen, der længere stiller spørgsmålstegn ved sikkerheden i cloudteknologi. Trenden går kun én vej – og det er imod cloudbaseret ERP-løsninger.  

Læs hele blogindlægget her

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Dynamics-partner og specialiseret i ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. Vi har mere end 30 års erfaring, og er den af Bredana Gruppen.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere