06.11.2020  |  Branchenyt

10.000 nye ansatte hjælper DHL gennem jul under corona

Nye fly, nye køretøjer og over 10.000 nye ansatte skal hjælpe DHL håndtere den kommende højtid for onlineshopping. På grund af COVID-19 er der allerede sket en 35 procent stigning i onlinekøb. DHL forventer mere end 50 procent flere pakker end til julen 2019.

DHL har investeret mere end en milliard euros i fly, terminaler, køretøjer og teknologi. De har nemlig skaleret deres operations, så de er klar til at håndtere det pakkeboom, der formentlig kommer i november og december måned. Ligeledes har de ansat over 10.000 nye medarbejdere, oplyser de i en pressemeddelelse.

Læs også: Nethandel er med til at redde industrilokaler fra ledighed

Onlineshopping er blevet mere populært i takt med digitalisering og globalisering er taget til. Men i skyggen af coronakrisen er populariteten steget så markant, at man kan tale om at fremtiden er kommet tidligere end ventet, siger Michiel Greeven, adm. vicepræsident for Global Sales hos DHL Express: ”Fra et e-handelsperspektiv kan man sige at COVID-19 bragte 2030 til 2020 med onlineshopping og tilhørende levering som det nye normal. Og det gælder ikke kun for B2C-forhandlere, men også B2B e-handel. Særligt i disse usikre dage kører store butikker deres tilbud online. Det vil også få indflydelse på højsæsonen, og forbrugere vil primært gå online for at få de bedste tilbud i stedet for at gå i fysiske butikker. Resultatet bliver et tilsvarende behov for hurtig levering”.

Der har allerede været en 35 procent stigning i e-handel i 2020, og DHL forventer en over 50 procent større pakkemængde i forhold til samme til sidste år.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere