20.05.2021  |  SCM 4.0

Én logistikleverandør til at løfte hele dit behov

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne uge stifter du bekendtskab med fire helt konkrete fordele, du opnår med PostNord Logistics. Fordel#1 er en grøn virksomhedsprofil, fordel #2 er verdensklasse kundeoplevelser og fordel #3 er optimering af forcasting. Her får du fordel #4.

Fordel #4 – Brugen af én logistikleverandør til at løfte hele dit behov skaber synergi

Rigtig mange virksomheder er nødt til at bruge flere logistikleverandører til at løfte deres samlede behov. Det giver en række udfordringer, som kan løses ved blot at have én samarbejdspartner til at varetage alle ens aktiviteter.

I PostNord Logistics har vi en af markedets bredeste produktporteføljer, og vi kan derfor løfte dit logistikbehov. Vi tilbyder alt indenfor:

 • Palle- og godstransport i Danmark og hele Norden.
 • Nationale haste- og specialleveringer med vores Kurerservice.
 • Natleveringer med levering inden kl. 07 næste morgen.
 • Internationale hasteforsendelser med vores Economy og Express service.
 • Lagerløsninger samt pluk-og-pak med vores 3part logistik set-up.

Med denne produktportefølje har vi opbygget en lang række kompetencer til at håndtere mange typer af gods. Derudover besidder vi en stærk know-how og viden om transportbehovet i mange forskellige brancher, ide vi har en omfangsrig kundeportefølje, som vi allerede servicerer i dag. Vores store tilstedeværelse gør, at vores biler dagligt er repræsenteret i hele landet hvilket kan komme dig til gode.

Når du bruger én logistikudbyder til at varetage adskillige logistikrelaterede funktioner, såsom transport og lagerløsninger som en ”one-stop-solution”, og den udbyder samtidig har en stor viden, dataindsamling og tilstedeværelse, så opstår der en lang række synergier, som giver dig følgende fordele:

 • Du reducerer den overhead, der er associeret med at bruge flere partnere.
   
 • Du sparer administrativ tid i planlægning og kommunikation med flere partnere.
   
 • Du kan få spottet optimeringsmuligheder i din forsyningskæde, da indsamling af data for dit fulde logistikbehov giver din logistikudbyder muligheden for at se ind i- og optimere dit transportled på tværs.
   
 • Du reducerer Co2-udslippet på dine forsendelser, hvilket gavner klimaet ide at ét samarbejde forbedrer supply chain planning, ruteoptimering og håndtering, hvilket leder til optimeret fyldningsgrader, et minimum af spildkørsler til forgæves leveringer samt meget mere. Kører din logistikudbyder samtidig på biodiesel, er der yderligere Co2 reduktioner at hente.


Vil du vide mere om, hvordan fordel #4 kommer dig til gode?

Du kan få flere informationer om produktporteføljen i PostNord Logistics ved at læse mere her. Du er også velkommen til at booke et 30 minutters uforpligtende digitalt møde med vores logistikspecialister her eller få et uforpligtende tilbud her.

Glippede du de andre 3 fordele eller trænger de til en genopfriskning?

Bare rolig, du kan læse eller genlæse de tre andre fordele nedenfor

Fordel #1: Opnå en grøn virksomhedsprofil, uden at betale mere for det
Fordel #2: Skab verdensklasse kundeoplevelser, som øger din omsætning
Fordel #3: Optimerer din forecasting og forbedrer din bundlinje

Tak fordi du læste med!

Mere fra PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics A/S

www.postnord.dk

PostNord Logistics A/S blev etableret i 2009 og er et datterselskab til PostNord Group AB. Vi tilbyder løsninger indenfor transport og logistik af gods- og kurerforsendelser, og er herigennem med til at styrke kerneforretningen i PostNord Danmark indenfor brev- og pakkedistribution. PostNord Logistics A/S tilbyder en bred produktportefølje af følgende services til og fra Da…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere