29.10.2020  |  IT

Undgå de største faldgruber i dit ERP-projekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er en stor og vigtig beslutning, når I træffer beslutning om at investere i et nyt ERP-system. Det er nemlig både et økonomisk- og ressourcekrævende projekt, som kræver grundig forberedelse.

Hos Bredana Axcite har vi 30 års erfaring med implementering af ERP-systemer, og vi har undervejs stødt på faldgruber, som kan have stor indflydelse på projektet, hvis de ikke håndteres korrekt.

Vi har udformet en guide, hvor vi har samlet vores betragtninger og anbefalinger til, hvordan du og din virksomhed styrer udenom nogle af de største faldgruber, som vil kunne påvirke successen af dit ERP-projekt.

Guiden vil være god at læse igennem og forholde sig til, inden I kaster jer over jeres næste ERP.

Download den gratis guide via vores hjemmeside

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Dynamics-partner og specialiseret i ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. Vi har mere end 30 års erfaring, og er den af Bredana Gruppen.

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana-axcite.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere