28.05.2021  |  Branchenyt

Ultimo ansætter ny partnerdirektør for at udvide til Norden

Michael Ries, tidligere administrerende direktør for API PRO / Optiware, bliver ny nordisk partnerdirektør hos Ultimo og skal udvikle et partnernetværk i Norden.

Enterprise Asset Management (EAM)-softwarevirksomheden Ultimo Software Solutions træder ind på det nordiske marked og fokuserer fuldt ud på en partnerstrategi for at finde nye salgskanaler i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Derfor byder virksomheden velkommen til branchespecialisten Michael Ries, som fra nu af vil lede udviklingen af partnerforretningen i Norden. 

”Jeg har arbejdet inden for EAM i over 20 år, så det er naturligt for mig at komme ind i branchen igen og bruge min erfaring og mit netværk. Dette kombineret med Ultimos strategiske beslutning om at vokse på det nordiske marked gør vores samarbejde til et perfekt match. Ultimo er den største dedikerede EAM-leverandør på det europæiske marked”, siger Michael Ries om sit skifte til Ultimo.

Ultimos EAM Cloud-platform hjælper virksomheder med at optimere deres produktivitet og sikkerhed, og virksomheden har mere end 2.000 kunder inden for produktion, infrastruktur, forsyningsvirksomhed, pharma og logistik, der bruger deres platform.

Læs også: Vi skal styrke både kundeservice og effektivitet i hele Norden

Selv om antallet af globale implementeringer er hurtigt stigende, har de fleste af dem base i Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz og Storbritannien. Derfor vil Michael Ries fokusere på at rekruttere nye Ultimo-forhandlere og implementeringspartnere.

”Med Ultimos moderne cloud-platform kombineret med dens fleksibilitet og funktionalitet mener jeg, at der er en særdeles god mulighed for at udvide forretningen til de nordiske lande. Ultimo har den helt rigtige profil til at blive den foretrukne EAM-leverandør og -partner inden for produktions- og logistikindustrien i Norden”, udtaler Michael Ries i en pressemeddelelse.

Marcel Leeflang, global chef for partnersalg, siger om dette skridt: ”Vi fokuserer i øjeblikket på at udvide vores partnerkanal yderligere i Vesteuropa. Dette skridt er et godt eksempel på, hvordan vi videreudvikler vores footprint. Vores nordiske team bibringer lokal viden og omfattende erfaring inden for optimering af produktion og vedligeholdelsesprocesser. Denne erfaring er afgørende for at kunne udføre vellykkede kundeprojekter. Jeg kan ikke vente med at introducere vores partnerprogram for potentielle partnere i de nordiske lande, så vi sammen kan udvikle vores forretninger i et fleksibelt og problemfrit partnerskab. Med den erfaring og det omdømme, Michael Ries har inden for EAM og industri 4.0-branchen, ser jeg frem til en succesrig fremtid.”

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere