09.09.2021  |  IT

Thisted-firma vil revolutionere software til logistikbranchen

Thisted-baseret Bornerups A/S har indgået et strategisk samarbejde med hollandske Boltrics og skal repræsentere den ledende specialist i IT-løsninger til logistikvirksomheder på det danske marked fremover.

Boltrics er allerede et kendt brand verden over - ikke mindst grundet deres 3PL Dynamics solution, der anvendes af mange internationale logistikvirksomheder- og koncerner. Nu vil Bornerups A/S, der har base i Thisted, introducere virksomhedens IT-løsninger for det danske marked.

”Danmark er helt i verdensklasse, når det gælder infrastruktur til distribution af varer i hele verden. Vi ser en aktuel leveranceudfordring og kombineret med en kraftig stigning i e-handel stiller det større og større krav til, at virksomhederne kan håndtere den stigende fragtmængde ved at anvende integrerede teknologiske løsninger. Efterspørgslen efter fremtidssikrede løsninger er stigende, og de løsninger kan vi nu levere sammen med Boltrics”, siger rådgivende Salgschef, Casper Søe-Larsen, Bornerups A/S.

Boltrics’ 3PL Dynamics-løsningen er et tilføjelsesprodukt til Microsofts nyeste virksomheds platforme. Det helt unikke ved løsningen er sikkerheden for kunderne, da produktet leveres med alle tænkelige funktioner, ligesom der leveres ud fra principper om fast pris og fast leveringshorisont.

Læs også: Verdenskendt software-guru bliver åbningstaler på dette års EOT

”Takket være vores samarbejde, vil de danske logistik- & transportvirksomheder kunne udnytte de løsninger, der specifikt er udviklet til logistik og transport hos Microsoft og Boltrics. Vi har fornyligt hjulpet et af branchens helt store spillere, Lineage Logistics, med en succesfuld udrulning af 3PL Dynamics, og det har givet dem en flyvende start på det danske marked”, lyder det fra Casper Søe-Larsen.

Det var netop opgaven med Lineage Logistics, der har banet vejen for eksklusivaftalen med Boltrics for det danske marked.

”Da vi arbejdede med Lineage Logistics, blev vi introduceret til Bornerups A/S. Deres forretnings-DNA passer perfekt med vores. Takket være samarbejdet, er vi nu i stand til sammen at tilbyde det danske marked nye og bedre løsninger indenfor udførelsen af virksomhedernes logistikopgaver. Derfor har vi også indgået et tæt partnerskab med Bornerups A/S på det danske marked”, siger partner Jan-Cornell van Ekris, Boltrics.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere