30.06.2021  |  Branchenyt

Verdenskendt software-guru bliver åbningstaler på dette års EOT

Den anerkendte danske datalog Bjarne Stroustrup, som opfandt programmeringssproget C++, er årets åbningstaler på årets Electronics of Tomorrow.

Software-sporet på EOT's konferenceprogram har fået en opgradering af de helt store. Den danske datalog og opfinder af C++, Bjarne Stroustrup, har nemlig takket ja til at tage turen fra USA til Herning for at tale ved dette års EOT - Electronics of Tomorrow, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august til 2. september.

”Det er altid dejligt at tale i Danmark og snakke med folk om deres tekniske problemer. Det er sådanne samtaler, der hjælper mig med at forbedre C++”, siger Bjarne Stroustrup, der foruden at kunne skrive opfinder af programmeringssproget C++ på cv'et, ligeledes kan bryste sig af titler som gæsteprofessor ved Columbia University og Technical Fellow hos investeringsbanken Morgan Stanley.

I 2018 blev han også modtager af den anerkendte Charles Stark Draper Price for Engineering for sin opfindelse af C++. Tidligere vindere af samme pris indbefatter blandt andre opfinderen af World Wide Web og GPS'en.

Det bliver netop C++ og de grundlæggende tanker bag, der bliver omdrejningspunktet for indlægget:

”C++ er et levende sprog. Verden ændrer sig, og vi ændrer os, så vi må ændre sproget, så det bedre kan tjene os. Mit foredrag i Herning vil fokusere på, hvordan C++ forbedres uden at gå på kompromis med stabiliteten, og hvordan de nye faciliteter i C++20 gør det nemmere at skrive robust og effektiv kode, der er lettere at vedligeholde”, fortæller Bjarne Stroustrup.

Læs også: Verdenskendt konference får skandinavisk premiere på EOT i Herning

Efter indlægget vil der være mulighed for en opfølgende snak med Bjarne Stroustrup i Partner Loungen, ligesom besøgende de efterfølgende dage også har mulighed for at høre en af de andre talere fra Software-sporet; herunder Reinhard Keil fra ARM Germany, Micaél Martins fra Visure Solutions og Brian Espersen Riemer fra LEGO Education.

Udover Software-temasporet tæller konferenceprogrammet på EOT også 'AI, data & cloud', '5G', 'Security', 'Green Innovation', 'Supply Chain' og 'Business’, samt et ottende konferencespor i form af den internationale LoRaWAN-konference 'The Things Conference on Tour'.

EOT - Electronics of Tomorrow finder sted 31. august-2. september 2021 i MCH Messecenter Herning, og Bjarne Stroustrup taler på EOT tirsdag 31. august kl. 10-11.30.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere