28.09.2020  |  Strategi & ledelse

Test om jeres virksomhed er klar til digitalisering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Svar på ni spørgsmål og test jeres digitale modenhed. Få med det samme et overblik over jeres mangler i forhold til andre virksomheder i jeres branche.

COVID-19 har sat fart på digitaliseringen. Mange fremskynder investeringer og igangsætter projekter. Spørgsmålet er hvor I skal starte og hvorvidt, at I har de fornødne forudsætninger for success. 

Det er nogle af spørgsmålene som Gluu og en række konsulentpartnere har forsøgt at besvare med denne nye test og bencmarking af virksomheders digitale modenhed. 

Tag testen nu og få øjeblikkeligt en fortrolig rapport, som du kan dele internt og som forhåbentlig kan starte gode samtaler om jeres parathed.

Mål jeres digitale modenhed indenfor 9 kritiske områder

  1.  Topledelsens erfaring
  2.  Medarbejderinddragelse
  3.  Systemintegration
  4.  Proceskortlægning
  5.  Procesoverblik
  6.  Databaserede beslutninger
  7.  Procesejerskab
  8.  Løbende forbedringer
  9.  Arbejdsinstruktioner

Baggrund

Evalueringen er ikke videnskabelig, men er baseret på mange års erfaring med proces digitalisering. Det er beregnet til at inspirere til refleksion og diskussion internt. De ni indsatsområder er udvalgt med inspiration fra Lean og Capability Maturity Model Integration (CMMI).

Tag testen nu og få øjeblikkeligt en fortrolig rapport, som du kan dele internt og som forhåbentlig kan starte gode samtaler om jeres parathed.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere