01.02.2021  |  Lager & distribution

Supereffektiv lagerstyring på byggepladsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved at kombinere Saniståls containerløsning og natlevering med det nye EasySupply Instant servicekoncept har Hustømrerne fået den optimale styring af deres lager på byggepladsen.

Hustømrerne A/S har flere års erfaring med Saniståls containerløsning og natlevering på byggepladserne, men nu har de taget næste skridt og for alvor strømlinet deres lagerstyring ved også at få det nye EasySupply Instant.

”Det betyder, at vi ikke skal bruge en masse tid på at bestille varer til pladsen. Vi har præcist det sortiment, som vi har brug for, vi undgår fejlleveringer, og vi løber ikke pludselig tør for varer. Vi bliver kort og godt mere effektive,” siger Samer Cherco, der er projektleder hos Hustømrerne A/S.

Nemt og fleksibelt

EasySupply Instant er Saniståls nye ”gør-det-selv” udgave af kanban-konceptet EasySupply. Forskellen er, at EasySupply oftest er drevet af Sanistål, mens det med EasySupply Instant er kunden selv, der administrerer lageret.

”Sammen med Sanistål har vi foruddefineret et sortiment af de varer, som vi skal bruge igennem hele byggeforløbet, og hvilke mængder de skal bestilles hjem i. Når vi er ved at løbe tør for varer, skal tømrerne bare scanne stregkoderne på reolerne med Saniståls app på deres mobiltelefon, og så får vi varerne leveret i løbet af natten,” siger Samer Cherco, der kan følge processen i Saniståls webshop fra sit skrivebord.

Varer ligger klar, når folkene møder ind om morgenen, og så skal de bare lægge det på plads på reolerne i containeren.

”Det spiller simpelthen bare, for vores svende skal ikke bruge en masse tid på at bestille varer hjem. De skal blot scanne stregkoderne, og så kommer de rigtige varer og mængder. Vi undgår fejlleveringer og spild af varer. Vi har præcis det på hylderne, som vi skal bruge, og hvis det ændrer sig, kan vi bare tilpasse sortimentet,” siger Samer Cherco. 

Tillidsfuldt samarbejde

Indtil videre bruger Hustømrerne EasySupply Instant i en container på en byggeplads i Aarhus, hvor de er i gang med at bygge ungdomsboliger. De har omkring 150-200 varenumre i deres løsning – det er skruer, beslag og andre gængse forbrugsvarer.

”Sanistål kender os og vores forretning rigtig godt, så når de har forslag til nye og effektive tiltag, har vi fuldt tillid til dem. Indtil videre har vi EasySupply Instant på en enkelt byggeplads, men hvis det lever op til vores forventninger, regner jeg helt klart med, at vi også ruller det ud på vores andre byggepladser,” siger Samer Cherco.

Mere fra sanistål

sanistål

www.sanistaal.com

Som en nytænkende grossist til byggeri og industri er vi altid klar til at udfordre og skabe nye indkøbs-, kompetence- og logistikkoncepter, som udvikler din konkurrencekraft.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere