21.08.2020  |  Lager & distribution

Ib Andresen Industri: Ny lagerstyring reducerer vareforbruget med 20%

Indhold fra partner Hvad er dette?

Se videoen med indkøber Glenny Skov fra Ib Andresen Industri, som fortæller hvor stort et udbytte de har fået ved at implementere Saniståls to lagerstyringsløsninger i form af StockMaster lagerautomaterne og kanban lagerstyringssystemet EasySupply.

Ib Andresen Industri leverer stålløsninger til en lang række brancher inden for bl.a. vind, byggeri, industri og transport. Den 500 mand store virksomhed har stort fokus på løbende optimeringer i både produktion, indkøb og administration. Det er bl.a. afgørende, at de omfattende produktionsfaciliteter kører døgnet rundt uden stop. Derfor søgte virksomheden efter en digitaliseret løsning til at optimere indkøbet og lagerstyringen af deres forbrugsvarer.

Valget faldt på Saniståls automatiske lagerstyringsløsninger til håndtering og indkøb af virksomhedens forbrugsvarer som sikrer et fuldt overblik over varelageret og at de rigtige varer bliver købt hjem til rette tid og i den rigtige mængde. Bestilling af varerne, genopfyldning og fakturering foregår automatisk, hvilket sparer virksomheden for tid og ressourcer både på lageret og i administrationen.

Store besparelser
Ib Andresen Industri oplever, at de to lagerstyringsløsninger har bidraget med en reduktion i vareforbruget på hele 20% og frigivet mandetimer i virksomheden, som tidligere blev brugt på indkøb, udlevering af varer og fakturahåndtering.

Se videoen med Strategic Purchaser Glenny Skov, som fortæller om baggrunden for implementeringen og hvor stort et udbytte de har fået ud af de to lagerstyringsløsninger i form af StockMaster lagerautomaterne og kanban lagerstyringssystemet EasySupply.

Tags: sanistål

Mere fra sanistål

sanistål

www.sanistaal.com

Som en nytænkende grossist til byggeri og industri er vi altid klar til at udfordre og skabe nye indkøbs-, kompetence- og logistikkoncepter, som udvikler din konkurrencekraft.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere