11.01.2018  |  Innovation

DS Elcobyg: Vi sparer tid, penge og besvær med StockMaster

Indhold fra partner Hvad er dette?

Betonelementfabrikken DS Elcobyg har gode erfaringer med sine nye StockMaster automater. Faldende omkostninger til værktøj og sikkerhedsudstyr samt en øget fleksibilitet og mindre tid forbrugt på at hente nødvendige forbrugsvarerne.

Når DS Elcobygs 115 produktionsmedarbejdere førhen skulle bruge værktøj, værnemidler og andre forbrugsvarer til deres daglige opgaver, gik der meget arbejdstid med at hente det.

”Tidligere skulle medarbejderne gå op til 5 minutter til et lagerbur for at få de nødvendige forbrugsvarer og værktøjer. Selv om buret blot var åbent to timer om dagen, risikerede man at komme til et aflåst bur, da burmanden også havde andre opgaver. Og så gik der yderligere værdifuld tid med at få fat i de rette personer, som kunne låse op,” forklarer Carsten Kronborg, der er produktionschef hos DS Elcobyg og fortsætter: ”Nu kan medarbejderne døgnet rundt få fat i en stor del af forbrugsvarerne i de tre opstillede StockMaster automater, som de fleste kan nå inden for 1 minut.”                                                                                                                                           

Individuel adgang giver fleksibilitet

Automaternes mange funktioner har også gjort livet lettere for indkøberne, bl.a. i kraft af registrering af de enkelte medarbejderes forbrugsmønstre samt en konstant opdateret lagerbeholdning.
Da medarbejderne i sagens natur har brug for forskellige produkter, har muligheden for at målrette præcist, hvad hver enkelt medarbejder kan trække ud af automaterne, ligeledes lettet hverdagen. Det hjælper medarbejderne, så de ikke tager forkert og dyrt materiel, og det gør processen mere enkel, mener Carsten Kronborg.

”StockMaster automaterne har kun krævet en kort oplæringsperiode og forbruget er automatisk faldet, fordi folk tænker mere over forbruget, når det registreres. Vi har sparet omkostninger, tid og materialer, så alt i alt har automaterne været en gevinst,” siger produktionschefen.

Sanistål valgt på ekspertisen og erfaringen

Carsten Kronborg forklarer, at DS Elcobyg valgte Sanistål som samarbejdspartner dels grundet deres sortiment og set-up og dels på grund af deres store erfaring med StockMasters gennemtestede system.

En gang om ugen fylder medarbejdere fra Sanistål automaterne op, og StockMaster holder hele tiden Sanistål opdateret, så hvis en forbrugsvare er tæt på at løbe tør, kontakter Saniståls medarbejdere Elcobyg og giver dem muligheden for en ekstra genopfyldning.

”Med systemet kan vi også selv køre statistikker, styre og trimme forbruget og både spotte og hjælpe medarbejdere, hvis de bruger systemet forkert. Automaterne har kørt i fuld drift i fire måneder, og vi har udelukkende positive erfaringer - de fungerer upåklageligt,” fastslår Carsten Kronborg.

Læs mere om vendingautomaterne og StockMaster konceptet her >>

DS Elcobyg er en del af DS Gruppen, som desuden består af DS Stålkonstruktion og DS Stålprofil.

Tags: sanistål

Mere fra sanistål

sanistål

www.sanistaal.com

Som en nytænkende grossist til byggeri og industri er vi altid klar til at udfordre og skabe nye indkøbs-, kompetence- og logistikkoncepter, som udvikler din konkurrencekraft.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere