22.08.2019  |  Lager & distribution

Starship får 269 millioner kroner i støtte til robotlevering

Robotleveringsvirksomheden Starship Technologies har nu rejst i alt 570 millioner kroner i støtte og planlægger at udvide forretningen til 100 universiteter i USA indenfor de næste to år.

Starship Technologies, der leverer alt fra pizza til mælk med små selvkørende robotter, har fået 40 mio. dollars (ca. 269 mio. kr.) yderligere i støtte til udvidelsesprojekt. 

Læs også: Starship fejrer 50.000 autonome leveringer

Lige nu leverer virksomheden varer på en del universitetscampusser, og i forlængelse af kapitalindskuddet annoncerer Starship, at man planlægger at udvide til 100 universiteter inden for to år. Samlet set har Starship modtaget omkring 570 millioner kroner i støtte.

”Denne nye investering vil betyde, at Starship vil udvide til flere campusser, når vi går mod et mål om at tilbyde vores service til over en million studerende”, siger adm. direktør for Starship Technologies, Lex Bayer, og tilføjer:

”En hel generation universitetsstuderende vokser op i en verden, hvor de forventer at modtage levering fra en robot efter et par tryk på deres smartphone. Modtagelsen af ​​vores service både på campusser og i boligkvarterer har været fænomenal. Vores kunder sætter pris på, hvordan vi gør deres liv lettere og giver dem tidens gave tilbage”.

Læs også: Amazon tester leveringsrobot i det sydlige Californien

Udover at levere til universiteter, så bringer Starship også madindkøb m.m. ud til nabolag rundt om i verden.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere