11.04.2019  |  Lager & distribution

Starship fejrer 50.000 autonome leveringer

Den autonome robotproducent Starship Technologies kan fejre, at virksomhedens robotter har rejst over 321.000 kilometer – det svarer til at rejse jorden rundt mere end otte gange.

Den 10. april annoncerede Starship Technologies at robotproducenten har overskredet de famøse 50.000 kommercielle leveringer. De autonome robotter har rejst over 321.000 kilometer og bragt ud i over 100 byer rundt om i verden.

Læs også: Starships robotter skal gøre pakkelevering sikker og fleksibel for kunderne

”I dag er en vigtig milepæl for Starship, da vi fejrer over 50.000 leverancer med vores autonome robotter. Populariteten af ​​vores service fortsætter, og vi er glade for at udvide til yderligere kvarterer og universitetscampuser over hele verden”, siger Lex Bayer, administrerende direktør hos Starship Technologies

Udover at kunne fejre milepælen, så er det også Starships etårs-jubilæum for leveringsdriften i London-forstaden Milton Keynes.

Populært i engelsk lokalsamfund
Virksomhedens robotter begyndte at levere dagligvarer fra en Co-op-fødevarebutik til indbyggerne i Milton Keynes i april 2018. I løbet af de 12 operationelle måneder er antallet af kunder vokset med 450 procent.

”Siden robotterne kom til vores kvarter sidste år, er de blevet så populære og et almindeligt syn i samfundet. Med min hektiske tidsplan er det virkelig praktisk at få mine dagligvarer leveret lige til min hoveddør af robotten, mens jeg er optaget af andre ting rundt om i huset”, siger Gillian Bailey, der modtog levering nr. 50.000, og uddyber:

”Vores lokalsamfund føler sig virkelig heldige over at have denne service til rådighed i vores område, og jeg kender mange mennesker, der bruger det regelmæssigt i løbet af ugen”.

Læs også: Starship-klon? Amazon klar med gaderobot til pakkelevering

Nyheden i Storbritannien kommer efter en udvidelse for Starship i USA, hvor selskabet i sidste måned bragte sine autonome leveringstjenester til Northern Arizona University efter en lancering på George Mason University i Fairfax, Virginia i januar.

- SDN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere