12.08.2019  |  Lager & distribution

Amazon tester leveringsrobot i det sydlige Californien

Amazon udruller nu sin autonome leveringsservice, Scout, omkring byen Irvine i det sydlige Californien, hvor kommer robotterne til at køre med pakker i dagtimerne. I første omgang bliver de dog ledsaget af en "Scout-ambassadør".

Tidligere i år begyndte Amazon at teste sin service til last mile-levering, Scout, i området omkring Seattle. Nu er turen så kommet til det sydlige Californien. Det skriver ZDNet.

Læs også: Amazon automatiserer indkøbet

Scout er en service, hvor autonome leveringsrobotter er designet til at fragte pakker fra urbane distributionspunkter til Amazon Prime-kunder. Håbet er, at det i sidste ende kan fjerne behovet for varevogne og biler i last mile-leveringen.

Implementeringen af leveringsrobotterne skal foregå omkring byen Irvine, hvor robotterne kommer til at køre rundt med pakker i dagtimerne.

Ledsages af ambassadører
Selvom robotterne er autonome, vil de alligevel blive ledsaget af en såkaldt ”Scout-ambassadør”. Ambassadørerne er mennesker, der skal sikre, at intet går galt.

”Scout-ambassadørerne” vil samtidig kunne se, hvordan den offentlige reaktion på robotterne tager sig ud. Netop offentligheden anser mange som en stor x-faktor i planerne for at implementere autonome mobile robotter på byens gader.

Læs også: Et mere til samlingen: Amazon søger patent på gaderobot

I branchen er den generelle opfattelse, at Amazon indenfor en nær fremtidig for alvor vil udrulle brugen af ubemandede robotter på jorden.

- JMA

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere