15.01.2020  |  Lager & distribution

Sport 24 og Sports Group Denmark bygger kæmpe logistikcenter ved Silkeborg

Silkeborg Kommunes Erhvervspark Funder er i rivende udvikling og tiltrækker i stigende grad virksomheder. Blandt de seneste tilflyttere er Sport 24 A/S og Sports Group Denmark A/S, der sammen bygger et stort logistikcenter på en nyerhvervet grund.

Sport 24 A/S og Sports Group Denmark A/S har sammen opkøbt 133.000 m2 jord i Erhvervspark Funder, der ligger i Silkeborg Kommune.

Læs også: JYSKs distributionscenter bliver årets logistikbygning i Bulgarien

Her har begge virksomheder i forvejen hovedsæde, og inden for de næste år ligger deres nye fælles logistikcenter færdigbygget på grunden. De to sportsvirksomheder etablerer således, etapevist, et 65.000 m2 stort logistikcenter i løbet af de næste 3-4 år.

Det nye center vil sikre kortere leveringstider, bedre arbejdsprocesser for de ansatte og en mere bæredygtig logistikdrift, og dermed bliver byggeriet en fremtidssikring.

Det glæder Steen Vindum, borgmester i Silkeborg Kommune, at vækstvirksomhederne har valgt at investere i kommunen.

”Og jeg glæder mig til at følge med i byggeriet af det nye, topmoderne logistikcenter, som vil være med til at tegne fremtidens Erhvervspark Funder”, siger han.

Stigende interesse for Erhvervspark Funder
Også Lars Elsborg, direktør i Sport 24, ser frem til at tage det nye logistikcenter i brug, og er især glad for placeringen.

”I Erhvervspark Funder får vi en central placering tæt på Silkeborgmotorvejen, samtidig med at vi får en bynær lokation tæt på vores hovedsæder i Silkeborg”, fortæller Lars Elsborg.

Ligesom Sport 24 og Sports Group Denmark er flere virksomheder på vej til at etablere sig i Erhvervspark Funder. Tidligere på året begyndte Campingspecialisten og Elitecom at bygge i området.

Læs også: Coop køber kæmpe logistikcenter på Fyn

”Med den stigende interesse for Erhvervspark Funder og de andre motorvejsnære erhvervsområder, mærker vi Silkeborgmotorvejens markante betydning. Silkeborg Kommune er blevet en attraktiv erhvervskommune, og SPORT 24 og Sports Group Denmarks nye logistikcenter styrker Erhvervspark Funders image som et dynamisk erhvervsområde med gode forudsætninger for handels- og logistikvirksomheder”, siger Steen Vindum.

- SMF

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere