13.10.2021  |  Branchenyt

Se eller gense Perito Consultings seneste S&OP MasterClass med Dinex Group

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dette 1-timers webinar fortæller Dinex Group, en global leverandør af udstødnings- og emissionsløsninger, hvordan de arbejder med "Sweet Spottet" mellem proces, organisation, teknologi og Executive S&OP - som hjørnestenen i udviklingen af deres S&OP.

Du kan se optagelsen her.

Vi havde en spændende S&OP MasterClass med Dinex Group, som du nu har mulighed for at se eller gense. Vi kom vidt omkring på denne ene time, hvor hovedtemaerne var: 

Hvordan opbygger du en resilient Supply Chain i en S&OP-kontekst? Hvordan har Dinex Group arbejdet på at transformere deres S&OP, og hvilke tiltag de har gjort for at sikre en resilient Supply Chain?

Hvordan forecaster du efterspørgslen, når verden har ændret sig markant? Hvordan har Dinex Group arbejdet med forecasting under pandemien, og hvordan har de hele tiden forbedrer deres planlægning via et tæt samarbejde med kunderne, brug af scenarier og tæt involvering af topledelsen?

Hvordan planlægger Dinex Group at tackle den kommende periode? Hvordan planlægger Dinex Group at "vende tilbage til normalen", og hvilke planer har Dinex Group for at sikre en endnu mere resilient Supply Chain i fremtiden?

Vil du gerne inspireres til, hvordan I også kan videreudvikle jeres S&OP, så hent optagelsen af seancen her.

Mere fra Perito Consulting

Perito Consulting

perito-consulting.com

Perito Consulting er specialister indenfor Integrated Business Planning og S&OP.Perito IBP 360 er vores unikke forretningsløsning, der samler en digital IBP Platform, Supply Chain eksperter og hand-on operationel hjælp - i én fleksibel løsning.Vores digitale løsning og rådgivning understøtter den fulde S&OP planlægning. Platformen er baseret på moduler, der kan implementeres i jeres tempo…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere