06.10.2022  |  Branchenyt

Fra udsolgt til for meget på lager - Lyder det bekendt?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny S&OP MasterClasss ude nu! Denne gang dykker vi ned i nogle af de store udfordringer, som virksomheder står over for i de hastigt skiftende markedsforhold – og hvad man skal gøre ved dem fra et planlægningsperspektiv.

Denne episode fokuserer på de aktuelle ændringer i markedet på grund af de tidligere og aktuelle kriser, og hvordan virksomheder har bevæget sig fra en situation med udsolgt til at have overfyldte lagre.

Kriser byder på nye perspektiver på supply chain management og vi vil guide dig gennem emnet, mens du får tips og tricks til at overvinde de aktuelle problemer.

Du finder vores S&OP MasterClass her

Mere fra Perito Consulting

Perito Consulting

perito-consulting.com

Perito Consulting er specialister indenfor Integrated Business Planning og S&OP.Perito IBP 360 er vores unikke forretningsløsning, der samler en digital IBP Platform, Supply Chain eksperter og hand-on operationel hjælp - i én fleksibel løsning.Vores digitale løsning og rådgivning understøtter den fulde S&OP planlægning. Platformen er baseret på moduler, der kan implementeres i jeres tempo…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere