14.03.2023  |  Branchenyt

Klar til bæredygtighed i din supply chain planlægning?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtighed: Vi bevæger os hastigt fra buzzwords og PowerPoints til konkrete handlinger og målsætninger. Ambitioner om reduceret CO2 og nulemission er højt på agendaen hos mange virksomheder, men bæredygtighed kommer ikke af kun at tale om det.

Bæredygtighed kræver operationelt fokus dybt nede i din forsyningskæde, viden om profitable løsninger med grønt afkast og frem for alt, dybdegående data – noget, kun meget få virksomheder har styr på.

I disse S&OP MasterClass™ fokuserer vi på de stadig vigtigere emner inden for bæredygtighed og Supply Chain Planlægning. Vi guider dig gennem, hvordan du som virksomhed kan adressere det stigende behov for bæredygtighed og CO2 reduktion.

Vi stiller spørgsmålene (og giver svarene):

  • Hvorfor skal Supply Chain Professionals bekymre sig om bæredygtighed?
  • Hvorfor er virksomhederne ikke klar til operationelle bæredygtighedsinitiativer, og hvad kan CSCO'er gøre ved det?
  • Hvordan kortlægger og operationalisere I Scope 1, 2 og 3 i jeres forsygningskæde?

Og meget mere!

Du finder S&OP MasterClass™ her

Mere fra Perito Consulting

Perito Consulting

perito-consulting.com

Perito Consulting er specialister indenfor Integrated Business Planning og S&OP.Perito IBP 360 er vores unikke forretningsløsning, der samler en digital IBP Platform, Supply Chain eksperter og hand-on operationel hjælp - i én fleksibel løsning.Vores digitale løsning og rådgivning understøtter den fulde S&OP planlægning. Platformen er baseret på moduler, der kan implementeres i jeres tempo…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere